Alweer de ledenadministrateur
30 augustus 1999

Of jullie willen of niet, je zult me toch moeten lezen. Als, als, als je tenminste bij wilt blijven met alles wat er gaande is binnen ons clubje.

Afgelopen zondag een prima toernooidag gehad met Dames 1 en Heren 1. Marja vierde gelijk maar haar verjaardag. Een beetje aandacht trekken denk ik. Volgens mij was ze al jarig geweest. Maar ja hè, ben er aan gewend, gefeliciteerd worden door de ledenadministrateur is nu eenmaal het mooiste wat een mens kan overkomen. Moest het zelfs nog omroepen.

En weer komen er leden bij, allemachtig wat groeien we. Tussen 1988 en 1990 moeten er zoveel kinderen een naam hebben gekregen, dat ze nooit allemaal geboren kunnen zijn. Ze zijn opgericht, aan bomen gerijpt, te water gelaten, per post bezorgd, van sterk water gehaald, ze zijn van alles, behalve geboren.

Als slechts de helft van al die jeugd via normale bevallingen ter wereld zou zijn gekomen, dan zouden alle ziekenhuizen en kraamklinieken gouden jaren hebben beleefd. Nooit meer subsidie. En allemaal willen ze hockeyen!

Nu kunnen we Hans van IJzerloo, Floris Verhaart, Eschwin Loos en Marije Ruigrok verwelkomen, en hebben er zich meerdere kinderen aangemeld om op proef mee te mogen trainen.

Even snel op een rijtje: op dit moment staan als lid ingeschreven 37 D-tjes; 32 E-tjes en 23 F-jes. Is dat goed of is dat goed! En, probeer deze aantallen niet te onthouden, want! Waarschijnlijk zijn er al leden in spé bezig om ons adres op te zoeken en zich aan te melden.

Brigitte Heijdacker, jawel, zij van Jeroen, stopt een jaartje om reden van zwangerschap. Ze blijft wel lid omdat ze anders de stukjes van de ledenadministrateur niet meer kan lezen. Ook Evelien van de Lelie doet het een jaartje rustig aan alvorens weer te gaan hockeyen. Daar kan ze toch niet buiten.

Opzeggingen: Jeroen Röhner had het al binnen enkele maanden gezien. Eind vorig seizoen lid geworden, nu al weer opgezegd. Heeft niet eens gespeeld. Weet niet wat hij mist. Mar-loes Visser houdt het ook voor gezien evenals Marjolein Welbergen.

Maaike van IJzerloo stopt om reden dat haar scheidsrechterscarrière nauwelijks ruimte overlaat om in HVS zo af en toe even mee te spelen.
Dat doet pijn. Toch weer opzeggingen. Heel veel pijn. Van die tegenvallers moet ik bijkomen. Volgende week maar eens geen stukje. Eerst maar eens een week op vakantie. De pijn verwerken.
De familie van der Poort denkt er over naar ons sportpark te verhuizen. Hoeven ze af en toe niet meer naar huis toe.

De ledenadministrateur,
( ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 30 augustus 1999 om 20:42 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie