De ledenadministrateur
8 november 1999

Erwtensoep met jenever. Maakt niet uit wat er gebeurt, maar als het wat kouder wordt, dan willen de heren Veteranen L –dat zijn de mannen van boven tot ver boven de vijftig- na de wedstrijd erwtensoep met jenever. Zeker erwtensoep. Mocht er even geen jenever zijn, dan is uiteraard elke andere beschikbare drank altijd bespreekbaar.

En koud was het afgelopen zondag. Uw ledenadministrateur heeft er nog even aan gedacht om de heren Veteranen na hun wedstrijd gezelschap te houden, maar gedachten aan de open haard en de bijbehorende borrel deden anders beslissen.

Waarom was het dan zo koud? De temperatuur was niet echt laag, het weer was niet echt slecht en aan het gevoel van Barbara Henkelman lag het ook niet. Het gevoel van Barbara zei haar dat Dames I een fijne middag tegemoet ging en eventjes drie punten aan haar totaal ging toevoegen. Het gevoel van Barbara zei haar ook dat Heren I de koppositie van de IJssel even ging overnemen, en na afloop zou het hele stel lekker gezellig gaan eten.

Om één uur zondagmiddag kreeg ik het koud. Het liep niet bij de Dames. Om twee uur kreeg ik het nog kouder, had natuurlijk niets te maken met een stand van 2-5 op dat moment. Om drie uur begon ik te rillen en om tien minuten voor vier had ik een behoorlijk katterig gevoel.

Niets ging zoals het had moeten gaan. ‘kVraag me af hoe het etentje was? Zal wel goed gekomen zijn denk ik. Hoop ik.

Een nieuw lid, een oude bekende van ons n.l. Eric Steen is weer op het oude nest terug. Welkom thuis.

Annemieke van Kints is verhuisd naar de Carel van Nieveltstraat in Rotterdam. Veel geluk in je nieuwe woning Annemieke.

Het hekwerk rond de velden is gerepareerd. Halleluja. De gemeente zij geprijsd. Slechts zeven maanden heeft het geduurd, maar! Het resultaat is er dan ook naar. De dubbele toegangspoorten zijn voorzien van nieuwe sloten. Weer als nieuw.

Volgend seizoen wordt ook het hek- en houtwerk achter de doelen gerepareerd en voorzien van nieuw gaas. Nijvere hulptroepen helpen uw ledenadministrateur met het verbreden van het voormalige v. Dongenpad. ‘tWordt geweldig.

Jeuk is erger dan pijn. Toch heb ik liever jeuk.

De ledenadministrateur,
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 8 november 1999 om 21:30 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie