De ledenadministrateur
15 november 1999

Waarom? Waarom toch? Waarom gebeurt er zoveel en vertelt men mij niets? Als ik niets vraag -en dat doe ik uit bescheidenheid niet- kom ik dus echt niets te weten.

Bij toeval hoor ik dan dat Barbara van Toor een collega is van Ria van Jilles die dan weer een collega van mij is.

Logistiek. Dat is Barbara’s specialisme. Van alles en nog wat verplaatsen van hier naar daar en soms nog verder. Verhuizen.

Doen de mensen tegenwoordig ook zo graag. En dan zo snel mogelijk melden bij de leden-administrateur. Of ik niets anders te doen heb dan al die adreswijzigingen bij te houden. De vreemdste adressen verzinnen ze. Maakt niet uit. Als ze maar in mijn stukje komen.

Nu weer onze oud voorzitter c.q. medeoprichter c.q. erelid en oud buurman van uw ledenadministrateur Auke Prinsen en zijn gezin. BielzenAukie verhuisde nota bene in Uden van postbus 101 naar Karrevracht 6. Auke schijnt in zijn nieuwe woning weinig werk te hebben gehad. De vorige bewoner had het huis netjes achtergelaten.

Nee, dan de familie Jonker. Die verhuizen van de MacKaystraat naar de Ganzenhoek 34. Dat zijn tenminste straatnamen. Trouwens, al weer een tijdje geleden dat we de Prinsens hebben gezien.

Het sportpark. Het voormalige vanDongenpad staat op de nominatie te worden omgedoopt tot de vanDongenboulevard. Maar ik weet nergens van.

Een nieuw lid, Jaqueline Brock gaat de recreanten versterken. Volgens mij is nu de hele Mainstraat lid van onze hockeyvereniging.

Dames II heeft het heel erg moeilijk. Nog geen wedstrijd gewonnen. Eigenlijk niet veel slechter dan Dames I. Maar bij Dames II lijdt de sfeer er niet onder. Met heel veel plezier spelen ze op zondag hun wedstrijden. Elke week komen ze speelsters tekort, maar de junioren doen graag met hen mee. Een fijn team waarin iedereen gelijk is. Of je nu goed of slecht speelt, nooit gezeur of hatelijkheden. Ze zoeken nog wel een positieve coach. Iemand zin? Ik kan het een ieder aanbevelen.

Eric Beekman heeft alle benodigde trainerspapieren. Misschien iets voor
Dames I en II? Misschien winnen ze dan weer eens. Volgens zeggen kan hij zelf ook een aardig potje hockeyen.

Hij schijnt zelfs niet benaderd te zijn. Moet toch een vergissing zijn?

De ledenadministrateur
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 15 november 1999 om 19:35 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie