De ledenadministrateur
22 november 1999

De vanDongenboulevard zou nu weer vanDongenallee moeten gaan heten. Je wordt er toch niet goed van? Aan superlatieven geen gebrek. Maar, in alle bescheidenheid moet ik toegeven, ze hebben deze keer allemaal gelijk. Alleen de afvalbakken nog even langs de verharding plaatsen, en dan is alles gereed.

Dan zo’n weekend. Dames I sleepte dure punten uit de strijd. Acht punten hebben ze nu, en allemaal mocht ik ze meebeleven. Eerst een prachtig doelpunt van Erika en daarna een mooi door Pien uitgespeelde bal aan Saskia -die niet lang na hoefde te denken om te scoren- beslisten het duel. Wat een inzet. Om de afgelopen week te kunnen trainen hadden de Dames zelfs het kunstgras schoongeveegd van witte neerslag.

Daarna Dames II gezien. Met heel veel plezier verloren zij nipt met 1 – 5. Melanie is daar duidelijk een aanwinst. Een aantal weken geleden droeg zij zelfs in haar eentje Eveline Schellinger van het veld na een zware enkelblessure. Gelukkig heeft Eveline nu een eigen autootje, zodat ze toch mobiel is.

Kwam gisteren trouwens goed uit. Marlous de Leeuw raakte zodanig geblesseerd dat ze naar het ziekenhuis vervoerd kon worden in het Peugeotje 205 van Eef. Volgen zeggen gaat het goed met Marlous en is ze thuis. Melanie hockeyt nog maar pas. Alles heeft ze al gedaan. Judo, worstelen, hardlopen, krachtsport….

Alles behalve hockey. Dat doet ze nu dus. En, ze gaat hard vooruit. Met of zonder bal, ze gaat vooruit. Gisteren miste ze het doel op een haartje van nog maar twintig meter. Misschien wat ver naast, maar ze raakte wel de bal. Nienke scoorde trouwens wel.

Heren I gaat ook nog steeds als een speer. En het is een geweldig team. Onlangs gingen ze na de wedstrijd tegen Middelburg gezamenlijk eten. Hans niet. Hij wilde graag naar vrouw en kinderen. Dat was door de mannen onderling snel geregeld. Hans en zijn vrouw gaan nu samen uit eten.

En dan een verhaal apart. DE HEEREN VAN III. Zij gaan door het hockeyleven als pure gent-lemen. Volgens mij een van de multifunctioneelste ploegen die er in Nederland en verre omtrekken te vinden is. Allemaal zijn ze op meerdere plekken inzetbaar. Of het nu linksvoor, rechtsachter, in de keuken, op feesten, of tijdens toernooien is, overal zijn ze op hun plaats. Waar er ook maar iets gedaan moet worden, DE HEEREN VAN III zijn onze moderne musketiers. Eén voor allen en allen voor één -behalve tijdens kloppartijen in de weekend-. Hen komt wel eens een compliment toe. Bij dezen.

Een nieuw lid. Jelle Kuurstra komt de F-jes versterken. Deze week geen opzeggingen, het gaat goed met de H.V.S..
Maar goed dat ik telefoon heb.

De ledenadministrateur,
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 22 november 1999 om 16:37 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie