De ledenadministrateur
29 november 1999

Weer heb ik niets te melden. Nou ja, Annelies Pires is verhuisd naar de Borstelgras. Op zich natuurlijk wel nieuws, maar verder geen nieuwe leden, geen oude leden die zich opzeggen, er is geen ruzie, er zijn geen nieuwe vriendschappen. Moet ik daar nu mee? Verzinnen. Dingen verzinnen. Ligt mij niet zo. Natuurlijk, je hoort wel eens wat, maar of dat nu nieuwswaarde heeft? Of iemand zit te wachten op uitslagen? Geloof ik niet. Niet van mij tenminste.

Elders in dit blad zal iemand anders die heus wel publiceren. Het gsm-metje van Ruud Smits is ook al geen nieuws. Of ik zou moeten vermelden dat het apparaatje een week later ergens anders veel goedkoper werd aangeboden. Maar eigenlijk is ook dat niet het echte nieuws.

Trouwens, ik heb al een tijd niets meer van of over Dames III gehoord. Kan niet goed zijn. Zal eens iemand bellen. Heb overal zo mijn vriendjes. Voor mij houden ze niets verborgen.

Met Marlous gaat het gelukkig goed. De blessure van verleden week viel gelukkig mee. Niet dat ze zondag meespeelde. Ze wilde wel, maar het had geloof ik iets met een sleutel te maken? Hoor ik nog wel. Dames I is goed op weg, maar, ook dat is gelukkig niet echt nieuw meer. Wel dat zondag a.s. maar liefst drie basisspeelsters niet kunnen meespelen om uiteenlopende redenen. Dat is geen goed nieuws. Kunnen we niet hebben. O ja, Barbara van Toor heeft zondag gescoord! Was sinds de E-tjes niet meer gelukt. Kan natuurlijk ook haast niet als je bijna altijd als verdedigster staat opgesteld. Ook Marleen pakte haar eerste goaltje mee na een verplichte blessurestop. Twee doelpunten is natuurlijk mooi. Moesten de Dames uit Rijswijk er zonodig drie inslaan. Kunnen natuurlijk weer niet tegen hun verlies.

Meisjes C is ook geen nieuws. Verloren thuis met 2 – 3. Na afloop wist een van de Spijkenissedametjes nog wel te melden dat ze de tegenpartij wel zouden pakken als ze hen thuis kreeg.?

Vervelend nieuws is er wel. Rob Beekman is weer in het ziekenhuis opgenomen. Ging even niet goed, geloof ik. Rob, van harte beterschap.

Heren I speelde volgens mij de beste wedstrijd van de afgelopen drie seizoenen. Heeeeeele mooie aanvallen met heeeeeeeeele mooie doelpunten.

Ga je na afloop naar huis, komt er nog een supportster van de Heren aan. Heb beloofd dat ik haar naam niet zal noemen, en, als ik iets beloof dan hou ik me daar aan mevrouw N. Ze wist wel dat Jos met Heren II verloren had.

Bart is gelukkig rechts.

De ledenadministrateur,
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 29 november 1999 om 16:43 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie