De ledenadministrateur
4 april 2000

Vrij weekend heb je dan. Denk je dan. Lekker rustig het gras maaien, de heg knippen, met de vrouw samen boodschappen halen, enfin niets doen.

Krijg je om te beginnen het vijf maanden oude poesje van je jongste dochter op visite. Pa, we gaan een dag of vier naar Parijs toe. Bengel mag wel bij jullie hè? Vind je toch leuk? Tuurlijk vind ik dat leuk. Heb gewoon geen keus. Beestje is wel wat speels hoor, hoort bij een jong dier, doe je wat voorzichtig?

Doe je wat voorzichtig. Als iemand in het Karperveen een huis ziet staan zonder voor- en achtergevel, daar woont uw ledenadministrateur tegenwoor¬dig.

Voorzichtig. Durf zelfs bijna geen jonge nieuwe leden meer in te schrijven. Rustig week-end. Komen er uitgesproken in dat zelfde weekend ook nog eens zes nieuwe leden bij en allemaal in de leeftijdsklasse waarvan je zeker weet dat ook de zijgevel er binnen twintig minuten uit komt te liggen als ze per ongeluk een keertje langs komen.

Noem ze toch maar even: Romy van Dijk, Laura Meeder en Rozanne Molendijk komen bij Meisjes F spelen. Kimberly Passé is al een stuk ouder en gaat meteen door naar Meisjes E. Roald Benschop en Casper Mertens gaan ook in de E-tjes spelen maar dan wel bij de Jon-gens.
Lars Verhagen heeft het hele tracé al gehad en zegt zich met onmiddellijke ingang op. Jammer. Is het niet eens met het beleid. Kan ik inkomen. Maar men hoeft zich werkelijk niet op te zeggen om het beleid verandert te krijgen. Gewoon in het bestuur gaan zitten is veel handiger.

Ga je op zondag toch maar even naar hockey kijken. Heren I moest inhalen in en tegen Gouda. Staat Michel langs de zijlijn. Kon niet meespelen als gevolg van een virus. Tegen-woordig koop je toch al voor een paar gulden een leuke scanner om de harde schijf te beschermen? Zeker vergeten te installeren. Hij is trouwens reuze handig met baby’s en de bijbehorende voeding.

Staan de Heren zeer terecht met 0-1 voor en denk je rustig de tweede helft te kunnen gaan zien, gaat je mobieltje. Pa, we zitten nu bij Breda en zijn binnen drie kwartier thuis om Bengeltje op te halen. Mooi. Gaat je tweede helft. Weet niet eens hoe de wedstrijd afgelopen is.

Staat tegenwoordig niet eens meer op de kabelkrant.

Hou niet zo van rustige weekenden, mij te veel werk,

De ledenadministrateur,
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 4 april 2000 om 20:02 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie