De ledenadministrateur

Pas op hè! Jullie hebben het niet van mij, maar van horen zeggen weet ik dat het stuitje van Sandra Schouten niet helemaal is zoals een stuitje zou moeten zijn. Het fijne weet ik er nog niet van, maar zodra ik iets meer weet, horen jullie het nog.

Combinaties. Logische combinaties. Elk weekend kun je daar getuige van zijn. Elselieke. Hockeykind in hart, nieren, longen, lever, slokdarm, maag en nog wat fysieke onderdeeltjes waar de mens zo rijk in is.

Die Elselieke liep dus zondag op het veld tussen de Dames van III in. Even voor de duidelijkheid: Elselieke moet nog dertien worden. Is dus een C-tje. Staat ingedeeld bij Meisjes BI en valt dan in bij Dames III. En dat is dus logisch. Geloof ik.

Heb gehoord dat de Semi-Veterinnen haar ook wel liggen maar hunnie van de Dinsdag zou problemen kunnen geven met haar school. Zijn trouwens ook wel erg oud.

Nieuwe leden. Judith Versteeg komt Meisjes D versterken en Marinel de Bruin gaat op dansles bij de Recreanten. Hè? Die Marinel woont op een bekend adres. Maar, daar woont Niels Kool toch al? Als dat maar goed gaat.

Eindelijk. Eindelijk verlaat Evelien Schellinger het oude nest. Ze is verhuisd naar de Goudse Rijweg 459.3 in Rotterdam. Let op! 459.3. Zonder dat punt drie vind je haar nooit in zo’n grote stad als Rotterdam. Mooie grote kamer voor zichzelf en de keuken en badkamer hoeft ze met maar slechts één medebewoner te delen.

Evelien is tenminste een echte Hollander. Ze kookt voor zichzelf gewoon aardappelen. Oké, als ze kookt is het gelijk voor twee dagen, maar toch. Trouwens, er is gisteren een man langs het hockeyveld gesignaleerd die als twee druppels water leek op uw ledenadministrateur. Had alleen een rare pet op en een zeer donkere zonnebril. Toen hij werd aangesproken, bleek het Gerrit van Dongen te zijn. Mijn tweelingbroer. Uw ledenadministrateur mocht zelf niet komen.

Had een terreinverbod opgelegd gekregen van oom Jaap. Zijn ploeg was niet productief genoeg als de ledenadministrateur langs het lijntje stond te gluren. Weten jullie trouwens al dat Dames II het dit jaar fantastisch doet. Met hun twee supercoaches hebben ze tot nu al een resultaatverbetering van 600 procent gerealiseerd ten opzichte van vorig seizoen. Heb ze zien spelen en de vonken vlogen ervan af. Met 2 – 0 wonnen ze van Alecto en het was echt helemaal verdiend. Proficiat Dames II.

Zo goed Nienke?
Als je een vinger uit de kom denkt te hebben, moet je hem niet door Jaap laten zetten. Doe je dat toch, kost het je gegarandeerd zes weken recupereren, met een verband van net boven je middel tot vlak onder je nek.

Vinger is nu op zes plaatsen gebroken met een gescheurde aanhechting tot achter de rechterlongkwab. Het is nota bene een vinger aan Jurgens linkerhand! Dus, zelf weten, maar jullie zijn gewaarschuwd.

Lea is toch een bijzonder kind. Begint een wedstrijd met gitzwart haar, en beëindigt hem met hartstikke rood. Een toverbal is er helemaal niets bij.

De ledenadministrateur,
(ik dus)

Gepubliceerd door Ton

Geboren 13 april 1943 te Rotterdam Opleiding: LO, VO en PBNA. Gehuwd, twee dochters, vier kleinkinderen en 1 achterkleinkind Gepensioneerd sinds 2004. Als hobby's heb ik alle vormen van sport kijken, uiteraard blogjes schrijven, vakantie houden, en fietsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.