De ledenadministrateur

Je hebt van die weekenden waarvan je achteraf denkt, “het had niet gehoeven”.
Iedereen speelt zo’n beetje gelijk of verliest. Op de elftallen na, die natuurlijk zonder het gewend te zijn plotseling gaan winnen. Leuk hoor. Krijg ik zo het gevoel dat alle gevestigde waarden naar de bliksem gaan. En, daar houd ik niet van. Já. Niet dus. Treurig wordt je ervan. Treurig en terneergeslagen. Beetje depri.

Van Sint Nicolaas ook al niets gekregen. Had ik wel niet op gerekend, maar je weet maar nooit, toch? Hoop ik maar een beetje op de kerstman. Zal ook wel weer niet, maar, hoop doet leven hè. Zul je zien dat hij me niet eens herkent dit jaar. Koop wel wat voor mezelf. Weet ik eindelijk eens wat ik krijg. In ieder geval geen kousen.

Denkt iedereen dat ik in Heren I speel. Die kregen kousen met inscriptie van Sinterklaas. Blij dat ze waren. Ze waren er zo van onder de indruk afgelopen zondag, dat ze niet eens in de gaten hadden dat ze met drie nul achterstonden. Nee, kzie nog wel.

Trouwens heb ik al verteld dat Nanette Lindeman van Meisjes B, is verhuisd naar de Jacob Catsstraat. Denk het niet. Dus, bij deze: Nanette Lindeman van Meisjes B is verhuisd naar de Jacob Catsstraat. Zo, dat vergeet ik niet meer.

Wietske is geen meisje! Niet alleen is ze geen meisje, maar ze is bovendien zeker ook geen wijfie. Wat is Wietske dan wel? WIETSKE IS BONDS.
Voor degenen onder u die niet weten wat een bonds is, even een korte uitleg. Een bonds is een M/V, het geslacht staat dus niet vast, die door de hockeybond naar wedstrijden wordt gestuurd met de intentie om onpartijdig te leiden.

Een bonds is dus eigenlijk onzijdig. “Het”. Dat is de beste omschrijving. Niet onpartijdig, nee dat hoeft niet zag ik zondag bij Heren I, maar wel onzijdig. “Het” mag fluiten op een manier waarvoor een goede clubscheidsrechter zich zo zou schamen dat hij/zij zich nooit meer in het openbaar zou durven vertonen. Maar een “Het” mag dat wel.

Wietske is daar veel te eerlijk voor. Denk dan ook dat “Hetten” zoals zij, het corps BONDS naar een niveau kan tillen waar we met zijn allen blij mee kunnen zijn. Vind trouwens sowieso dat H.V.S. goede tot zeer goede scheidsrechters levert. Hulde.

Sandra’s rok is niet gescheurd. Het is een split!

De ledenadministrateur,
(ik dus)

Gepubliceerd door Ton

Geboren 13 april 1943 te Rotterdam Opleiding: LO, VO en PBNA. Gehuwd, twee dochters, vier kleinkinderen en 1 achterkleinkind Gepensioneerd sinds 2004. Als hobby's heb ik alle vormen van sport kijken, uiteraard blogjes schrijven, vakantie houden, en fietsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.