De ledenadministrateur
26 mei 1999

Mijn laatste stukje van dit seizoen. Als ledenadministrateur ontkom je er niet aan, om in opperste zaligheid, je eigen prestaties in het afgelopen seizoen eens kritisch te bewonderen. Want, het is niet niks. Een eigen fanclub. Aanbeden door alle leden, niet leden en de rest van de familie. Van alles hebben mensen geprobeerd om mijn aandacht te trekken. En, dat is ze gelukt. Verhuizingen, geboortes, aanmeldingen, opzeggingen, teveel om op te noemen. Zelfs de K.N.H.B. heb ik gehaald! Hoogst persoonlijk kreeg ik een briefje op eigen naam, waarin om mijn gewaardeerde medewerking werd verzocht. Dat is dus spelen op HOOFDKLASSE NIVEAU.

Maar, ik blijf gewoon. Ik blijf gewoon. Als ik binnenkort op mijn vakantieadres mijn vrouw aankijk, en ik knik, dan weet zij het. Ik ben goed! Geweldig! Mijn vrouw begrijpt mij.

Maar adel verplicht, zegt een oud Indiaans spreekwoord. Voor het volgende seizoen zal ik beslagen ter kunstgras moeten komen om mijzelf te overtreffen. Toch ga ik dat doen. Het wordt zoiets als ik, ikker, ikst. Mijn prestaties zal ik niet voor mijzelf houden, oh nee. Regelmatig zal ik weer verslag doen, van alles wat u allen al of niet c.q. nauwelijks interesseert.

Wat u waarschijnlijk niet interesseert, is dat er weer opzeggingen zijn. Een beetje veel vind ik. Zo net nog op de valreep, stoppen de volgende leden aan het einde van dit seizoen:
Gino en Stephanie Eekhout, Nanda Meulmeester, Arthur Sluimer, Eric Sas, Youri van der Drift, Rombout Alkema, en Christiaan Beenhakker (wegens verhuizing naar Lelystad). Voorts stopt Elly van den Ouden met haar actieve hockeyloopbaan en wordt met ingang van het volgend seizoen recreant lid.

De familie Doe verhuist hoogstwaarschijnlijk binnenkort naar Zug in Zwitserland. Mocht dat doorgaan dan stoppen ook Matthew en Yvonne. Ellie Hamelink wil haar lidmaatschap even stil zetten. Ze moet bezien of zij hockey bij de dinsdagveterinnen nog kan combineren met haar toekomstige werkzaamheden.
Paul van Hattem heeft salarisverhoging gekregen en woont nu aan de Essenburgsingel in Rotterdam.

Elma de Man heeft nieuwe ambities. Na het spelen bij Dames1, waarmee zij geweldige successen heeft behaald, wil zij zich nu gaan toeleggen op de begeleiding van ons eerste damesteam. Uiteraard zal zij wel meetrainen, maar daarnaast zal zij zich als “manager” bezighouden met de dames. Dat is prachtig. Uit ervaring weet ik dat daar ongelooflijk veel tijd in gaat zitten. Er zijn zoveel kleine dingen die geregeld moeten worden. Voor het team zal dat een hele ontlasting zijn. Veel succes met je nieuwe taak Elma.

Het wachten is nu op al die nieuwe leden die zich komen aanmelden, want: wij moeten en zullen groeien. Uw ledenadministrateur is op typeles gegaan om de stroom van gegevens die zullen binnenkomen te kunnen verwerken.

Vakanties. Addy gaat weer naar Normandië. Kun je zo lekker fietsen zegt ze. Ivo en Marian zijn al weer terug. Kunnen ze tijdens die van mij en mijn vrouw mooi ons gras maaien. De familie van der Rest gaat uiteraard weer naar Griekenland en alle andere leden houden het geheim voor mij. Denken ze.

Uw eigen ledenadministrateur gaat binnenkort van een zeer verdiende vakantie genieten. Zodra ik op mijn vakantieadres ben pak ik mijn boek, misschien een pilsje, zoek een mooie boom op -die dan voor de duur van mijn vakantie tot vriend gepromoveerd wordt- en zal dan overpeinzen: “het leven van een ledenadministrateur is mooi”.

Zo over de heg heen kan ik uren met Rüta kletsen.

De ledenadministrateur
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 26 mei 1999 om 20:11 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie