De ledenadministrateur
23 augustus 1999

Gelukkig. De vakantie hebben we ook weer gehad. ‘k Heb het er niet zo op. De mensen moeten een beetje in het zicht blijven. Er gebeurt natuurlijk van alles en ik weet het dan niet. Niemand vertelt mij wat. Zodra men uit het zicht van de ledenadministrateur is, denken ze de beest uit te kunnen hangen. Maar mooi niet. Uw ledenadministrateur komt er toch wel achter, en wee degene die iets voor mij achter probeert te houden. Hij/zij zal bloeden! Maar, zoals ik al opmerkte, gelukkig. Het is voorbij.

We hebben zelfs de eerste wedstrijd alweer kunnen bewonderen. Ons Dames 1 team speelde afgelopen zondag tegen tweede klasser Berlicum alsof ze geen vakantie hadden gehad. Gingen gewoon door waar ze vorig seizoen zo goed mee bezig waren. Winnen, en wel met 3 – 1. Proficiat, dat belooft wat voor het komende seizoen. Marcia Souverein stond warempel in het doel. Had zich opgezegd en inmiddels gaat ze gelukkig nog een jaartje door. Zal wel omgekocht zijn.

Ook Heren 1 heeft al een aantal oefenwedstrijden goed afgesloten. Goed gedaan jochies.
Uw ledenadministrateur is gevraagd! De zondag veterinnen komen mensen tekort. Dus! Als eerste kwam ik in aanmerking. Of ik het niet erg vond om met de dames de kleedkamer en douches te delen. Natuurlijk niet. Heb ik meteen weer iets om over te schrijven.

Niels ’t Hart komt weer naar HVS. Eens een HVS-er, altijd een HVS-er. Hij wil graag in Heren 2 spelen. Tim van der Velden uit Hekelingen is ook een van onze nieuwe leden. Het nieuwe seizoen gaat ook Henk Betist hockeyen bij Veteranen L.

Tjonge, wat was de familie Betist blij met onze tip om het knopje van de koelkast in hun nieuwe caravan voor het rijden te vergrendelen. Scheelde heel wat kratten bier. Niet zo leuk als die flesjes door de caravan gaan rollen. Gaat nogal ruiken.

De speeltuin is met twee toestellen verrijkt. Moeten alleen nog even geplaatst worden. Begint dan op een echte speeltuin te lijken.

Via via is mij ter ore gekomen dat een van onze oud leden, Nathalie van Dongen, is afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Vanaf deze plaats feliciteer ik mevrouw Drs. Nathalie en haar familie van harte. Gaat me geld kosten vrees ik?

Het hekwerk rond onze velden is door de gemeente gerepareerd. Zeggen ze. De opdracht tot reparatie was al maanden de deur uit. Laat nu toch op precies dezelfde plaatsen door vandalen nog grotere gaten zijn gemaakt.

De gemeente heeft een aantal vierkante meters van ons terrein verkocht aan het mobiele netwerk BEN. Om een telefoonmast te plaatsen, hebben ook zij een deel van het hekwerk moeten slopen. Dat ging zo gesmeerd dat ik ze verdenk van eerdere oefeningen op ons terrein.

Nienke is vijf kilo afgevallen. Zegt ze.?

De ledenadministrateur.
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 23 augustus 1999 om 17:15 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie