De ledenadministrateur
27 september 1999

We komen in de krant. We komen in ons eigen WEEKBLAD SPIJKENISSE. Heel graag willen ze onze wereldberoemde Slapstick ontvangen. Gaat natuurlijk om mijn stukjes. Kunnen ze zelf niet. Willen heel graag weten wat er geschreven wordt. Wie er hoe doet met wat, en waarom. Kunnen ze voorlopig vooruit, want er komt nog genoeg. En! Het is allemaal waar. Uw ledenadministrateur verzint niets. Helemaal niets.

Zelfs de nieuwe leden niet en dat zijn er weer heel wat, vier F-jes nota bene en wel: Olger Kleijwegt, Manon Bol –het zusje van Maarten-, Destiny Hukon komt haar zusje Kimberley bijstaan en Karin Mertens kan niet zonder haar zusje Ellen. De D-tjes worden versterkt met Annelies Pires. Jorn Harms komt over van AMHC en speelde daar in de 1e, 2e en 3e klasse.

Alles heeft hij eraan gedaan om op Spijkenisser niveau te komen en zich hier aan te kunnen melden. Zal wel van Jaap Smaal over mijn stukjes hebben gehoord. Wat men er al niet voor over heeft om ze te kunnen lezen.

Voorts heeft pa Postma zich aangemeld bij de recreanten. Zal zijn kinderen wel eens laten zien hoe er echt gehockeyd moet worden.

Zijn er toch mensen die uw ledenadministrateur bekritiseren. ‘k Zou van kinderen de ver-keerde leeftijdscategorie hebben vermeld. Dat hou je toch niet voor mogelijk? Je moet wel heel erg veel lef hebben om iemand als ik zoiets te verwijten. Ongelooflijk boos kan ik daarom worden. Dat soort insinuaties accepteer ik van niemand. En, die boosheid heeft niets te maken met het feit dat ze gelijk hadden. Oh nee. Dat is slechts bijzaak. Wist heus wel dat Sanne Boer geen C-tje maar een B-tje was.

Met Rob Beekman gaat het gelukkig goed. Zondag was hij alweer op de club. Fantastisch Rob. Met Dames II gaat het gelukkig ook erg goed. Ze verliezen nog wel, maar op een geweldige manier. Met ZES invalsters wisten ze de schade te beperken tot een verlies van 4 – 5. Dat is knap. Zeker als je zoals ik kon zien dat ze hadden moeten winnen. Ze hadden nog meer pech dan Feijenoord zondagavond.

Kan me alleen nog steeds niet voorstellen dat Nienke 5 kg kwijt is. Volgens mij heeft ze die allang weer teruggevonden.

Nicolette bewees maar weer eens dat ze een wereldkeepster is. Stopte een strafbal weergaloos. De speelster van Bleiswijk denkt er over om maar helemaal met hockey te stoppen.

Het rokje van Heleen van IJzerloo is zo vaak gewassen dat het bruin er uitziet als grijsachtigblauw. Volgens de wet van de kleurgetallen zou het dan gedurende zesentachtig jaar minimaal drie maal per dag moeten zijn gewassen? ’t Zal wel.

De ledenadministrateur
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 27 september 1999 om 20:54 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie