De ledenadministrateur
4 oktober 1999

Drie weken. Drie weken heb ik er over gedaan om te weten te komen wie die nieuwe mevrouw is die bij de zondagveterinnen meespeelt.

Blijk ze helemaal niet nieuw te zijn! Ziet er alleen als nieuw uit. Veertien kilogrammen was ze afgevallen. Bravo Josje.

Carola Werners studeert woensdag a.s. af in orthopedagogiek. Navraag leert dat, als die richting vroeger zou hebben bestaan, uw ledenadministrateur er waarschijnlijk mee in conflict zou zijn gekomen. Hij zou dan nu een stuk minder gelukkig zijn, maar wel als “normaal mens” door het leven gaan. Gefeliciteerd Carola.

De speeltuincommissie laat zich de laatste tijd niet meer zien. De heren zijn na hun bevalling kennelijk in een postnatale depressie terechtgekomen. Daar is maar één remedie tegen, de handen uit de mouwen en deze wel zo gedraaid, dat er een schop en/of hamer in vast kan worden gehouden. Mijn vriendelijke verzoek is dan ook: als de sodemieter aan het werk luie bliksems! Zet neer die wipwap en wipeend. Jullie eigen kinderen zullen je tot op het moment dat het ze stierlijk gaat vervelen heel erg dankbaar zijn.

Gaat Ellie Melles toch van hockey af. Kan het niet meer combineren met haar werk. Jammer maar helaas. Kris van Essen zou onterecht van de ledenlijst zijn afgevoerd. Had alleen geen tijd meer in verband met werkzaamheden aan zijn nieuwe woning. Probeer al vijf dagen contact te leggen, maar de telefoon wordt niet opgenomen. Wordt vervolgd.

Maar wel weer nieuwe leden. De zusjes Jamie en Kelsey Zeegers bij de F-jes, en Annelies van Zomeren vond de verhalen van Ton en Inge zo boeiend dat ze dat zelf ook allemaal wilde meemaken.

Marja Stuijts durft niets meer te zeggen in het bijzijn van uw ledenadministrateur. Op het moment suprème slaat ze haar hand voor de mond. Lijkt wel zwijgplicht.

Met Dames I gaat het al een stuk beter. Verloren nu nog maar met 1 – 4 van Westland dat toch hoog op de ranglijst staat. Komt nog wel goed. Blijft alleen vreemd dat een wedstrijd door velen zo verschillend wordt beleefd. Je vraagt je soms af of je wel naar dezelfde pot hebben gekeken.

Heren I bezorgde Krimpen een hockeycomplex. Ons Heren I verdient een groot compliment. Ze hockeyen zonder te zeuren. Geen gelazer op het veld. Dat geeft resultaten. Scheidsrechters merken dat soort zaken. Ze fluiten altijd voor de hockeyende ploeg en nooit voor een stel zeurders. Krimpen zag zich beloond met zes gele en één rode kaart.
De bondstruien staan Ralph en Wietske goed.

De ledenadministrateur.
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 4 oktober 1999 om 18:23 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie