De ledenadministrateur
10 oktober 1999

We groeien. De HockeyVerenigingSpijkenisseledenadministrateurfanclub groeit. Weer zijn er aanmeldingen van nieuwe fanclubleden. Maar! Ik blijf gewoon. Heb het beloofd. Wat er ook gebeurt. Ik blijf gewóón.

Natuurlijk zijn er mensen die mij het succes niet gunnen. Zeggen ze toch op. Doen ze dus ook. Logisch? Niet logisch. Iemand speelt het seizoen uit. Laat zich voor het volgende indelen, en, na zo’n drie of vier wedstrijden in het nieuwe seizoen zeggen ze hun lidmaatschap op. Wat zijn dat voor mensen. Zou daar niet graag afspraken mee maken.
Nu beëindigen de broertjes Ewout en Reinald Slagter hun lidmaatschap. Marlies Giesen is al aan het begin van dit seizoen afgemeld als lid. Niet aan het eind van het vorige, oh nee, aan het begin van het nieuwe. Laat maar.
Nieuwe leden. Ook deze week weer. Paula Ruiten -het zusje van Pim- komt de E-tjes versterken en Thomas van Doorn wil het gaan leren bij de F-jes.
Geweldig nieuws, de hond van de familie van Herk was zondag 10 oktober jarig. Van harte gefeliciteerd. Werd niet veel aan gedaan. Wat vriendjes en vriendinnetjes waren uitgenodigd, maar geen familie. Mocht trouwens ook niet mee naar het hockeyveld.
Eindelijk had het beest een heel goed Dames I kunnen zien, moest het thuis blijven. Die Dames hadden de winst bij Souburgh dik verdiend. Maar ja. Als je geen doelpunten maakt haal je maximaal één punt.
Martin zag ze de kleedkamer inkomen met gezichten op onweer. Klopt. Ze waren bestolen. Vraag me alleen af wat Martin in de Dameskleedkamer deed. Moet me even van ’t hart dat Erika en Marleen goed speelden. Erika is op haar best als mid-mid. Op die plaats weet ze Marleen te vinden. Marleen moet nog even wennen, maar met Erika achter zich, en met Saskia naast zich kan het niet anders of ze gaat scoren. Kwestie van tijd en vertrouwen. Geef iemand je vertrouwen en het betaald zich dubbel en dwars terug.
Jaap Smaal valt per wedstrijd kilo’s af. Nog dertien wedstrijden en hij zit op zijn streefgewicht.
Het is een genoegen om samen met Eva Barra een wedstrijd te fluiten.
De ledenadministrateur,
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 10 oktober 1999 om 19:17 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie