De ledenadministrateur
1 november 1999

Ja, ja, ja. Kom je op de hockey, wordt er meegedeeld dat met meer of minder algemene stemmen is besloten de ledenadministrateur voor te dragen voor de Pulitzerprijs. Zijn stukjes zijn inmiddels tot ver over de gemeentegrenzen te lezen. In Rotterdam, Scheveningen, in de provincies Brabant en Zeeland, kortom, half Nederland leest over onze schouders mee.

Toch blijf ik zoals u allen wel weet heel erg gewoon. Denk er wel over om mijn stukjes te gaan uitgeven in bundelvorm. Deze zal dan gratis verkrijgbaar zijn, waarbij de aantekening dat mijn trouwe Hockeyvereniging- Spijkenisseledenadministrateurfanclubleden op veertig procent korting kunnen rekenen.

Enfin, moet je op zondagochtend naar Nijmegen, ga je op de terugweg gelijk maar even naar Dames I kijken in Gorinchem. Zie je daar een herboren ploeg op het veld staan. Vanaf het eerste fluitsignaal van de uitstekende scheidsrechters gingen ze ertegen aan, alsof er helemaal geen mindere periode was geweest. Fris van de lever spelend eisten ze elke bal op. Rapid had geen enkel verweer tegen de betere Dames van ons eigen Spijkenisse. Ze zijn weer op de goede weg. Bravo.

Ma van Herk moet binnenkort op voor een kijkoperatie. Haar knie hè. Tobt ze een beetje mee. Haar topcarrière in het tennis zal er niet door in gevaar komen, maar op de bank televisiekijken ziet ze niet zo erg meer zitten. Ze denkt dat dat te zwaar voor haar gaat worden.

Opzeggingen: Paula Ruiten is slechts twaalf dagen lid geweest. De dokter raadde haar aan om niet te hockeyen. Jammer. De nieuwe leden, bij de F-jes heten we Nicky Kramer en Ausenne Melching welkom, en bij de recreanten begroeten we Marry van Breugel en Janette Japin. Met Janette is iets vreemd aan de hand. Ze zou zijn geboren op 0181-630789. Lijkt wel een telefoonnummer? Eens proberen. Wordt nog opgenomen ook. Blijken Marry en Janette moeder en dochter. Prachtig.

Saskia van der Rest is verhuisd naar Goes. Heb begrepen dat ze het niet makkelijk heeft in haar eerste jaar. Nieuwe school, nieuwe woonomgeving, en dan op vrijdagmiddag ook nog een lange reis om in Spijkenisse mee te kunnen spelen c.q. trainen. Valt niet mee, maar Saskia kennende zal het haar wel lukken.

Mirjam Fase heeft die problemen niet. Het gaat haar uitstekend af in haar eerste jaar op de Pabo.
De laatste man van Derby Heren D1, constateerde zondagmorgen een overtreding in het strafschopgebied.?

De ledenadministrateur.
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 1 november 1999 om 20:26 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie