De ledenadministrateur toch maar weer
13 september 1999

En weer zijn er opzeggingen, deze keer stoppen Kimberley Koring en Stefan Terstegge. Stefan zijn we niet echt kwijt, want hij gaat gewoon door met het trainen en coachen van Meisjes D.

Daartegenover staan gelukkig ook weer een aantal aanmeldingen. José den Broeder is Dames III –oftewel de Spijkenisserkraamkamer- komen versterken, en scoorde gelijk maar even een doelpunt, Sander de Kam komt de D-tjes helpen, Jeroen Nivard moet nog 6 jaar worden maar lijkt nu al een aanwinst voor Heren I, Melanie Emmerig met een g –de rijke familietak schrijf je volgens haar met ch- heeft vriendinnen in Dames II en dhr. Geurts die het wel ziet zitten bij Heren II.

Dat Dames III toch. Nu zijn Annelies en Sandra Sch. weer zwanger. Ze roepen het net nog niet hard over het veld, maar ze moeten en zullen door de ledenadministrateur genoemd worden. Vier dames waren al zwanger en het houdt niet op. En maar vragen waarom Dames III zoveel speelsters heeft. Straks moeten ze tot in de zevende maand doorspelen om nog een team op de mat te krijgen. Sandra heeft trouwens niet gekotst.

Linda van Gool wacht nog even met kinderen. Heeft samen met haar vriend pas een huis in Maaswijk gekocht. Moet eerst nog even doorsparen. Is ook nog wat jong vindt ze zelf.

Het bed van pa en ma Herrewijnen -van de molentjes- is maar 1.30m breed. Breed genoeg volgens ma. Zal wel. Overigens loopt pa wel met zijn rechteronderarm in het gips. Zal toch niet uit bed zijn gevallen?

Dames I heeft haar eerste punt te pakken. Eén minuut voor tijd verspeelden zij de volle winst. Jammer, maar! Als Marcia niet zo geweldig had staan keepen, zou misschien zelfs dat ene puntje niet zijn gehaald. Volgende keer beter. Toch een prima begin.

Iemand heeft verklapt dat de ledenadministrateur wat mank loopt. Kunnen sommige figuren niet hebben. Spontaan komen nu diverse mensen op krukken naar het veld toe. Aandachttrekkers!

De ledenadministrateur
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 13 september 1999 om 15:44 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie