Het laatste stukje van de ledenadministrateur

Twee jaar ledenadministratie gaat een mens niet in de koude kleren zitten. Als je iets doorgeeft ben je een kletskous. Geef je iets niet door dan voelt men zich overgeslagen. Toch vind ik het nog steeds belangrijk zaken te vermelden die buiten het hockey om plaats vinden.

Leuke dingen. Alledaagse dingen. Geboorten, verhuizingen, blessures, teveel dingen om op te noemen. Er gebeurt zo ongelooflijk veel als je gewoon je ogen en oren open houdt en geïnteresseerd bent in de wereld om je heen.

Kletspraat? Misschien. Interesse noem ik het.

Maar, alles gaat nu eenmaal zoals het moet gaan. Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 15 november 2000, is er de mogelijkheid een nieuw bestuur te kiezen. Eindelijk zullen we dan weer kunnen beschikken over een voltallig bestuur. Daarbinnen zullen de vele taken opnieuw verdeeld worden. Er staan mijns inziens een aantal goede kandidaat bestuursleden gereed om het roer over te nemen.

Uw ledenadministrateur is vrijwillig aangewezen om het nieuwe bestuur te ondersteunen. Heel graag zal ik dat doen als facilitair commissaris. Dus! Komt allen tesamen en stem jubelend van vreugde op onze kandidaten, zodat ik eindelijk kan beginnen met iedereen lastig te vallen over nuttige, onnuttige, nodige, overbodige zaken die verder niemand interesseert, maar mij een beetje van de straat moeten gaan houden.

Ho even? Ben natuurlijk nog wel een paar dagen ledenadministrateur. Dus, nieuwe leden: Meisjes-F krijgt Naoual Ouazzani-Chahdi en Esmee Vermeulen als hockeyvriendinnetjes erbij en in de Meisjes van E komen Rosanne de Vries en Chantal van den Berg meedoen. Toch weer vier nieuwe meisjes die van harte welkom zijn.

Sta je op zondag langs de lijn te kijken, zie je plotseling onze oud leden George en Manna Martens aankomen. Kwamen even kijken naar hun oude en nieuwe ploeg. Wilden gelijk even het 25 jarig jubileum meevieren. Willen we allemaal uiteraard, echter, moeten toch nog een jaartje wachten. In november 2001 bestaat onze club 25 jaar.

George is gestopt met actief spelen maar fluit nog steeds wedstrijden op zaterdag en zon-dag. Oudste zoon Jurriaan kan niet meer spelen. Blijkt in het bezit te zijn van originele klutsknieën. Heeft er lang voor moeten sparen, maar ze uiteindelijk toch nog kunnen kopen. Jongste zoon Pascal doet het door gebrek aan tijd in een lager team dan waarin hij thuis hoort.

Pummy kan heel mooi achteruit lopen. ‘t Ging lang goed voordat ze struikelde en achterover op haar stuitje belande. Is natuurlijk jaloers op Sandra.

De ledenadministrateur,
(ik was)

Gepubliceerd door Ton

Geboren 13 april 1943 te Rotterdam Opleiding: LO, VO en PBNA. Gehuwd, twee dochters, vier kleinkinderen en 1 achterkleinkind Gepensioneerd sinds 2004. Als hobby's heb ik alle vormen van sport kijken, uiteraard blogjes schrijven, vakantie houden, en fietsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.