Stukje aan het Algemeen Dagblad,
2 december 2009

Vera Pauw, in het AD van dinsdag 1 december 2009,

“Ook als Claudia van den Heiligenberg de pannen van het dak had gespeeld had ik haar samen met Dyanne Bito moeten wegsturen bij Oranje”??????????

Niet te geloven deze uitspraak in 2009. Vera, een vrouw die helaas ten onrechte voor vol is aangezien zegt zo iets in een tijd waarin wereldberoemde voetballers na een doelpunt rollend en kussend met elkaar over de velden rollen, vaak in het nieuws verschijnen omdat ze in groepen vrouwen op hotelkamers laten komen om betaalde groepsseks te bedrijven, met “teveel” alcohol op achter het stuur van hun auto gaan zitten en noem maar op. Die spelers krijgen natuurlijk straf, maar als multimiljonairs raakt hen dat nauwelijks, en dan komt Vera in het nieuws met zo’n uitspraak!

Twee vrouwen die een relatie hebben kan bij haar niet en moeten dus maar opstappen? In een wereld als voetbal probéért elke serieuze coach een relatie op te bouwen met zijn of haar spelers of speelsters! Vera kan hen natuurlijk gemakkelijk wegsturen aangezien het vrouwenvoetbal nog lang niet mondig genoeg is om een vuist te maken en zoals bij de mannen de coach weg te sturen als die hen niet bevalt.

Vrouwen van Oranje! Sta op en laat jullie horen! Op het veld moeten jullie je gedragen als keiharde vrouwen, en daarbuiten als onmondige kinderen? Houdt van elkaar, bemin elkaar en win vervolgens jullie wedstrijden. Zorg dat Vera een meisjesinternaat gaat runnen en eis een coach met het verstand dat bij deze tijd past,

T©n van Dongen
Karperveen 429
3205 HD Spijkenisse
Telefoon: 0181-635145 / 06-53161549
Email: ton-van-dongen@planet.nl
www.tonvandongen.com

Dit bericht is geplaatst op 2 december 2009 om 10:53 in de categorie Algemeen.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie