Stukje aan het Algemeen Dagblad,

Vera Pauw, in het AD van dinsdag 1 december 2009,

“Ook als Claudia van den Heiligenberg de pannen van het dak had gespeeld had ik haar samen met Dyanne Bito moeten wegsturen bij Oranje”??????????

Niet te geloven deze uitspraak in 2009. Vera, een vrouw die helaas ten onrechte voor vol is aangezien zegt zo iets in een tijd waarin wereldberoemde voetballers na een doelpunt rollend en kussend met elkaar over de velden rollen, vaak in het nieuws verschijnen omdat ze in groepen vrouwen op hotelkamers laten komen om betaalde groepsseks te bedrijven, met “teveel” alcohol op achter het stuur van hun auto gaan zitten en noem maar op. Die spelers krijgen natuurlijk straf, maar als multimiljonairs raakt hen dat nauwelijks, en dan komt Vera in het nieuws met zo’n uitspraak!

Twee vrouwen die een relatie hebben kan bij haar niet en moeten dus maar opstappen? In een wereld als voetbal probéért elke serieuze coach een relatie op te bouwen met zijn of haar spelers of speelsters! Vera kan hen natuurlijk gemakkelijk wegsturen aangezien het vrouwenvoetbal nog lang niet mondig genoeg is om een vuist te maken en zoals bij de mannen de coach weg te sturen als die hen niet bevalt.

Vrouwen van Oranje! Sta op en laat jullie horen! Op het veld moeten jullie je gedragen als keiharde vrouwen, en daarbuiten als onmondige kinderen? Houdt van elkaar, bemin elkaar en win vervolgens jullie wedstrijden. Zorg dat Vera een meisjesinternaat gaat runnen en eis een coach met het verstand dat bij deze tijd past,

T©n van Dongen
Karperveen 429
3205 HD Spijkenisse
Telefoon: 0181-635145 / 06-53161549
Email: ton-van-dongen@planet.nl
www.tonvandongen.com

Gepubliceerd door Ton

Geboren 13 april 1943 te Rotterdam Opleiding: LO, VO en PBNA. Gehuwd, twee dochters, vier kleinkinderen en 1 achterkleinkind Gepensioneerd sinds 2004. Als hobby's heb ik alle vormen van sport kijken, uiteraard blogjes schrijven, vakantie houden, en fietsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.