De commissaris vertelt,
14 november 2000

Het is me weer gelukt. Eerst als ledenadministrateur, en nu dan als (a.s.) commissaris. Volle zalen trek ik. Niemand wil ook maar iets missen van wat er gesteld, geponeerd en/of wordt beweerd. Jammer dat er geen toegang werd geheven, anders hadden we de club van honderd helemaal niet nodig gehad.

Prachtige avond was er uitgezocht om de algemene ledenvergadering te houden. Het aftredende bestuur zat zich zichtbaar te verheugen, en niet mis te verstane meewarende blikken te werpen naar de nieuwe sukkels. Komen ze nog wel achter. Stille wateren leveren soms natte voeten op en kan in de winter tot grote stromen uitwassen.

Nadat de oudjes verantwoording hadden afgelegd aan mijn fans, en alles in goede staat werd bevonden konden ze met een grote zucht van opluchting aftreden. Vervolgens werd het vuur hen nog na aan de schenen gelegd. Er waren zelfs vier schriftelijk geschreven brieven binnengekomen.

Jammer was het dat er per brief commentaar werd geleverd op het gedrag van de Heren I coach. Al of niet verdient vind ik dat zoiets rechtstreeeks gezegd moet worden. Hou niet zo van brieven, tenzij ze door mij geschreven worden. Ook was er een kleine discusie over wat te verstaan onder gehandicapt zijn. En het is zo simpel. Gehandicapt ben je als je beter bent dan de rest. Om normale mensen de kans te geven lichamelijk of geestelijk bij te kunnen blijven, krijg je van onze schepper een handicap toegewezen als je heel erg goed bent. Weten ze in de golf- en paardensport allang.

Heb gehoord van de ledenadministrateur dat er toch nog nieuwe leden bijgekomen zijn. De broertjes Roderik en Jonathan van Groos en Roeland Peters gaan bij Jongens E, D en weer E hun hockeyplezier beleven. Cees-Jan Steenstra die bij de jongetjes veteranen meespeelde zegt zich met terugwerkende kracht op. Met ingang van half juli 2000 zal hij geen lid meer zijn.

Bij de Kieviten moeten ze al het onderhoud zelf bekostigen. Krijgen geen stuiver subsidie van de overheid. Zitten dus zo’n beetje in de bijstand.

Als Jaap niet buiten het veld had gestaan was hij er waarschijnlijk uitgestuurd door Bueno de Mosquita en de afgeslankte Rita Corrita.

De commissaris

Dit bericht is geplaatst op 14 november 2000 om 14:24 in de categorie Commissaris.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie