De commissaris vertelt alles verder,
4 december 2000

Wilde eerst een stukje schrijven in dichtvorm. Besloot het toch maar niet te doen. Was bang dat ik mijn ei niet genoeg kwijt zou kunnen. Er gebeurt dan ook nog al wat op een zondag langs en op onze velden. Had gehoord dat vooral sommige wat oudere leden beginnen te verworden tot probleemsenioren. Er waren al gele en rode kaarten getrokken. Moest het zelf maar eens gaan bekijken.

Stond dus zondag langs de kant bij Heren Veteranen A. Schaamde me dood voor het gedrag van sommige “Heren”. Doodgewone straatschoffies van tussen de pakweg veertig en zestig jaar, sloegen daar een taal uit die ik niet van hockeyers gewend ben. Kerels, die zelf geen of nauwelijks commentaar kunnen velen als ze een wedstrijd fluiten, stonden hun eigen verenigingsfluitisten uit te maken voor alles wat mooi en lelijk was. Zo maak je dus geen vrienden, en als je ze al had, ben je ze snel kwijt met dit soort gedrag.

Nee, ga daar maar niet meer kijken. Hen fluiten zou ik persoonlijk zelfs pertinent weigeren.
En dan hebben we weer een nieuw lid: Lotte den Haan gaat meisjes F versterken. Bas Schiereck is verhuisd naar Eindhoven. Daar woont hij nu op de Bleekweg 61.

De ledenadministrateur. We hebben een nieuwe ledenadministrateur gevonden. Ivo Werners wil graag het bestuur komen helpen en de ledenadministratie gaan doen. Hoera en een applaus voor Ivo.

Voor de weggebruikers onder ons een zeer belangrijke mededeling: Nicolette van Drunen heeft haar rijbewijs gehaald. Na 38 lessen slaagde ze in één keer. Knap gedaan Nicolette, ook jouw vader heeft een hoop geld betaald om zijn auto kwijt te raken.

Sleutels van onze accommodatie. Ben er achtergekomen dat van de 357 leden er minstens 365 een sleutel van de een of andere deur hebben. Kan natuurlijk niet. Zou graag van iedereen die van welke deur dan ook maar één sleutel heeft een opgave willen hebben. Als facilitair commissaris kun je slechts dan verantwoordelijk zijn als je over een compleet overzicht beschikt van wie er allemaal in het clubhuis kunnen.

Priscilla heeft drie hechtingen in haar kin. Was zeker jaloers op Carola.

De commissaris

Dit bericht is geplaatst op 4 december 2000 om 14:38 in de categorie Commissaris.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie