De commissaris vertelt verder,
28 november 2000

Ga je naar Dames I kijken, zie je opeens Vera van Roon langs het hek hangen. Zonder de commissaris te raadplegen blijkt ze overgestapt naar Dames III. Is niet eens zwanger! Mensen doen tegenwoordig maar wat ze zelf willen.

Melanie van Dames II verhuisde ook, maar dan naar de Medocgaard 14. Ook hier wil ik graag tevoren geraadpleegd worden, nu weet ik niet eens wat voor vloerbedekking ze heeft. Over Dames II gesproken, zag Sabrina van Welsenes uit Meisjes AI meespelen. Sabrina zit met haar 16 jaar op de Blaise Pascal in 5 VWO. Wil graag geschiedenis gaan studeren. Is gek op oude koeien uit de sloot halen, maar Sabrina heeft volgens mij heel goed door dat je het verleden moet kennen om het heden te snappen.

Sta je met Annelies Dekker te praten, blijkt ze allang mevrouw Annelies Kelly-Dekker te heten. Ook zij probeert dus zoveel mogelijk te verbergen. Juffrouw Elma doet tegenwoordig groep 3. Vindt het geweldig om met die kindertjes om te gaan. Carola Werners werd al snel de wedstrijd uitgeslagen afgelopen zondag. Loopt nu haar wijsvinger, voorzien van een hechting, in dik verband rond te showen.

Evelien eet in het weekend bij haar ouders, lekker voordelig. Jorn Harms heeft zich door anderen op laten zeggen met ingang van eind vorig seizoen. Heb het zelf maar nagevraagd toen ik hem zag.

Een nieuw lid: Anita Groen wil graag komen meehockeyen, maar alleen als ze in hetzelfde team kan komen als Marinte Smit.
De Heren van I leverden vuurwerk afgelopen zondag. Waren niet tevreden met het gelijke spel. Me dunkt dat als je met 0 – 4 achter komt te staan je niet veel te klagen hebt als het uiteindelijk 6 – 6 wordt. In ieder geval is het publiek winnaar geworden.

Uw commissaris heeft in ieder geval genoten. Werd ook nog eens gefeliciteerd met mijn commissarisschap. Beste Sido, aanstaande vrijdag vindt de bestuursoverdracht plaats. Vanaf dat moment is het nieuwe bestuur ook in de praktijk in functie. Lijkt me heel leuk te worden.
Katinka kunnen ze weer goed gebruiken in Dames I.

De commissaris

Dit bericht is geplaatst op 28 november 2000 om 12:40 in de categorie Commissaris.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie