Onzin?????
7 april 2002

Al weer een tijdje geleden dat ik wat onzin uitkraamde. Vond dat het weer eens tijd werd. En, als ik iets vind, dan geef ik het echt niet meer terug. Ik houd het en dan nog niet eens voor mezelf. Delen. Meedelen. Iedereen deelt mee bij mij. Heb best nogal wat opgespaard zo links en rechts.

Zou kunnen beginnen met Dames I en hun nieuwe “interim” coaches Hans v/d Mee en Maurice de Groot (van Saskia). Kennen jullie wel, die van de Restdynastie. Die twee heb-ben het volgens mij op een akkoordje gegooid. Werkt prima. Hans vertelt de dames dat ze lief zijn, en Maurice wat ze fout doen. Gaat bijna nooit wat fout natuurlijk, maar, ’t zou kunnen.

Wonnen netjes van de IJssel met 4 tegen 1. Zag het eerst niet naar uit, maar in de laatste minuten twee doelpunten maakte alles goed. Zelfs de grootste van Bart kleintjes maakte nog een doelpunt.

Valt me trouwens op dat bij mooi weer mensen makkelijker gaan kletsen. Leverde heel wat informatie op. Zag nu eindelijk ook waarom Pum niet meer bij Dames I meespeelt. Rond 23 augustus komt daar nader bericht over.

Blijk ik zonder het te weten brieven te schrijven en te versturen naar Katinka en Lars. Hadden ze maar niet in Landgoed moeten gaan wonen.

Marja en Henk hebben de kust wel even gezien. Kamperen tegenwoordig op de Veluwe. Als ze daar op zondagavond vroeg naar bed willen, hoeven ze niemand naar huis te sturen.

Sandra mag ik niet meer citeren. Krijgt ze last met Paul. Doe ik dus nooit meer. Zal heus niet vertellen dat ze op hockey zit om tot rust te komen. Als iemand dat beweert, kunnen ze het niet van mij hebben gehoord. Mijn computer is verzegeld.

Hebben Bart en Carola eindelijk een huis gekocht, kunnen ze het gelijk weer afbreken. Schiet lekker op. Schijnt wel sneller te gaan dan opnieuw witten en behangen.

Jos zijn huis is nog splinternieuw. Was bezig met plantjes planten. Viel nog niet eens mee. Hoefde er echter nog maar zo’n tweeduizend te poten. Is tot de bouwvak wel onder de pannen. Schijnt nog een haag tegoed te hebben van de gemeente. Ken daar nogal wat mensen. Doe wel een goed woordje voor hem.

Martin vond uw commissaris nogal rood. Kan ik ook niets aan doen. Verkleur nu eenmaal snel in de zon. Word al bruin in de regen. Had ook niets te maken met het feit dat ik zaterdagavond onder de hoogtezon in slaap ben gevallen. Puur toeval.

Blijkt toch dat het echtpaar van Rooyen net zo lui zijn als mijn vrouw en ik. Binnen de kortste keren zal ook hun caravan voorzien zijn van afstandbediening. Is net een hondje. Komt gewoon achter je aan rijden.

Zou Josje nog bij Linda zijn gaan eten?

De commissaris

Dit bericht is geplaatst op 7 april 2002 om 20:08 in de categorie Commissaris.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie