Puinruimen
8 september 2002

Onzin! Onzin? Dacht het niet. Als uw commissaris iets te vertellen heeft is het heus niet per definitie onzin. En waarom dan niet? Een mening hè. En dan vooral mijn mening. Die telt. Telt niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vrouw, kinderen, eigenlijk voor iedereen die mij bewondert, en, dat zijn er uiteraard nog al wat.

Wat vooral geen onzin is, is dat ons complex op slot moet als we er geen gebruik van maken. Aan de sleutelbos komt de sleutel van het hek. Diegenen die afsluiten, sluiten voortaan ook het hek. Gebeurt dat niet, dan zal in de toekomst eventuele schade op ons complex door de gemeente niet meer vergoed worden.

Tijdens de schoolvakantie is ons mooie sportpark namelijk gratis verbouwd door een aantal goedwillende vandalen. Krijgen van hen in ieder geval geen uren in rekening gebracht.

Als u dit leest -of niet- dan heeft uw commissaris al een rondje over het park achter de rug met de gemeente. Een aantal verbouwingen vond ik zaterdag toen ik moest fluiten wel prettig. De gaten in het hekwerk en de netten zorgden voor een verfrissend windje. Maar, het laat wel meer regen door. De doelen zijn volgens mij allemaal stuk, een dakafvoer naar de Filistijnen, enfin, een forse schadepost. En dat is dan buiten.

Als je de kleedkamers gaat bekijken, sta je versteld over het niveau van het vocabulaire van sommige schoolkinderen van de Ring van P., jammer dat zoiets op muren en deuren moet. Enfin, de school heeft een gerenommeerd Spijkenisser schildersbedrijf inmiddels opdracht gegeven de muren en deuren opnieuw te schilderen.

De dug-outs voor veld twee zouden maandag opgehaald worden en geplaatst, helaas, schuift iets op door ziekte van mijn goede vriend Frans. Staan praktisch gereed, een halve dag werk en ze komen. Beterschap Frans, maar, wat in het vat zit verzuurd niet, uitstel zal geen afstel zijn.

Ga ik zondagmorgen bij Dames III kijken. Had ik snel bekeken. Gokte op een overwinning van 3 – 0, hoe de uitslag ook zou uitvallen. Ben ik namelijk nog al goed in. Het scorebord werkte nog perfect. Was niet eens gesloopt, Dus, sta je voor, en de mensen weten het niet? Eigen schuld.

’s Middags bij Dames I wezen kijken. Deed me goed, ze maakten er een zeer behoorlijke pot van. Met 0 – 2 wonnen ze uit bij de Hoekse Waard. Zeer verdiende overwinning. Werd ook goed gefloten daar, al was de thuisspelende coach het daar niet mee eens. Kon zeker niet tegen zijn verlies.

Aan alle teams! Stellen jullie prijs op een teamfoto? Even een afspraak maken met uw commissaris. Telefonisch 0181 635145 of mailen naar ton_van_dongen@planet.nl. Zal deze ook te bewonderen zijn op de website van onze club.

Een smoelenboek. Vele clubs geven jaarlijks een smoelenboek uit. Handzaam boekje in meestal A5 formaat met een fotootje en wat informatie over leden. Lijkt mij ook wel iets voor ons. Tegen kostprijs zou deze te verkrijgen moeten zijn. Kan nooit veel kosten.

Ga je er vanuit dat het complex van Hoekse Waard niet zover van Spijkenisse af ligt, blijk ik toch nog 130 km gereden te hebben. Zou terug over Middelharnis dan toch niet de kortste weg zijn?

De commissaris

Dit bericht is geplaatst op 8 september 2002 om 19:18 in de categorie Commissaris.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie