Hoi René en maatjes m/v, zonder v
20 februari 2010

Jullie zullen inmiddels het nieuws uit Nederland wel hebben vernomen, het vierde kabinet Balkenende is oneervol gesneuveld. Vier kabinetten in minder dan acht jaar en in steeds wisselende samenstellingen laten doodbloeden zou een medaille waard moeten zijn, maar helaas voor hem resteert de schandpaal evenals trouwens voor Bos en Rouvoet.

Nederland begint te verworden tot een bananenrepubliek en kon dat op de vingers natellen als een regering wordt geleidt door Balkenende, Bos en Rouvoet, BBR dus en dat is in Suriname alleen bekend als Bruine Bonen met Rijst.
Onze politiek zal in de wereld worden gewogen en waarschijnlijk te licht bevonden. Niels heeft het al geschreven, Nederland zal nooit meer aanschuiven bij de G-20, en eigenlijk vind ik dat wel prettig. Hoeven we ook niet langer mee te doen aan het doodgeboren kindje de JSF, die onbetaalbaar begint te worden en aangetoond slecht is.
Het kabinet zou gevallen zijn over de kwestie verlenging Afghanistan, maar dat is natuurlijk onzin. Jullie doen daar goed werk en dat weet iedereen, en als er maar een klein beetje goede wil zou zijn geweest waren ze daar zeker uitgekomen, maar die was er niet. Zonder die kwestie zou het kabinet zeker gestruikeld zijn over de eerste de beste losse stoeptegel, neem dat maar van mij aan.
Het ergste vind ik nog dat we straks misschien rekening moeten gaan houden met figuren als Wilders en Verdonk die aangevuld met Rutte dreigen een meerderheid te gaan vormen en we dus echt naar de bliksem gaan.
Er zijn mensen die het als een verkiezingsstunt zien, maar die moeten terug naar de school waar ze maar weinig hebben geleerd. Iedereen weet toch dat tegenwoordig meer dan vijftig procent van de stemmen naar lokale partijen gaan als het om de gemeenten gaat?
Nee, René en maatjes m/v, zonder v, maken jullie alsjeblieft veilig je missie af, kom allemaal gezond naar huis, en zoek maar een baan in de civiele maatschappij. Is ook niet alles, maar een gevoel van verraad zul je daar niet snel hebben,
Groetjes, opa

Dit bericht is geplaatst op 20 februari 2010 om 23:24 in de categorie Opa.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie