Hoi René en maatjes m/v, zonder v
4 maart 2010

Zo, de gemeenteraadverkiezingen hebben we ook weer gehad. Was te voorspellen, iedereen heeft gewonnen en tegelijk ook weer verloren. Er verandert dus helemaal niets, en zo moet het ook. Voor de meesten onder ons is bijna elke verandering geen verbetering, maar men is het er algemeen over eens dat er toch wel iets moet veranderen wil het beter worden….. Als jij het snapt?

Ik word te oud voor die onzin, al heb ik natuurlijk wel mijn stem uitgebracht.
Waar ik het wel druk mee heb? Die moeder van jou. Het is mijn oudste dochter, maar ik hou het toch maar op jouw moeder. Fredy heeft altijd wel een tafeltje, kastje of noem maar op ergens te moeten halen. En! Het past nooit in haar autootje, dus pa (ik dus) moet altijd mee. Als ik kilometervergoeding zou vragen kan ik makkelijk drie maanden per jaar naar de Canarische Eilanden. Niet dat ik dat wil met mijn vliegangst, maar Fredy houd me wel bezig en op de weg.
Ben ik nu al weer drie dagen bezig om een pc in te richten die ze gewonnen heeft tijdens een gratis loting op haar werk. Geweldig pa, eindelijk iets gewonnen. Mooi, een gratis pc, met een verwoeste harde schijf en een cd-rom die al langer geleden overleden was heb je natuurlijk wel de hoofdprijs, toch?
Gelukkig heb ik dan een vriend die verstand heeft van harde schijven, is er met eentje getrouwd, en de cd-rom had ik zelf nog liggen, dus heeft ze nu eindelijk haar pc. Haar vijfde dus. Niet na elkaar, maar ze had er al vier.
Hoi, René en maatjes m/v, zonder v, kom alsjeblieft snel naar huis en hou je moeder een beetje in bedwang, Gaat mij teveel tijd in zitten.
Groetjes, opa

Dit bericht is geplaatst op 4 maart 2010 om 19:46 in de categorie Opa.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie