Hoi René en maatjes m/v, zonder v
30 maart 2010

Nog even volhouden jongelui, binnenkort zijn jullie weer thuis. En, ik vind het eerlijk gezegd lang genoeg geweest. Krijg ik ook weer wat ruimte in de garage René als die auto van jou er uit gaat. Maar het lijkt toch korter dan een paar jaar geleden.

Heeft waarschijnlijk te maken met de gelegenheid die we hebben gehad contact te houden via deze site. Het zal wel niemand opgevallen zijn, maar ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt. Vind het nu eenmaal heerlijk iedereen lastig te vallen met zaken die nergens toe dienen en eigenlijk niemand iets aan gaan. René, jij weet dat stukjes schrijven een hobby van me is. Heb de laatste 13 jaar nogal wat geschreven, voornamelijk voor de hockey, maar ook andere stukjes.
Laatst stond ik met een goede hockeyvriend wat te kletsen, een andere hobby van me, en die vroeg me of ik al die stukjes nog had. Natuurlijk had ik die nog, gooi nooit iets weg, en nu bood hij aan een website voor me te bouwen. Was één van zijn hobby’s. Kan je al je stukjes op kwijt zei hij. Nu dus, ik heb inmiddels een domeinnaam vastgelegd: www.tonvandongen.com en daarop wordt straks alles geplaatst. Kan nog even duren, maar het komt er aan.
René en maatjes m/v, zonder v, nog maar heel even en we zien elkaar weer op een hopelijk redelijk tijdstip in Eindhoven,
Opa

Dit bericht is geplaatst op 30 maart 2010 om 19:40 in de categorie Opa.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie