Bedankt hoor
8 november 2004

Bedankt hoor Dames III, kom je even met ze meeleven en lijden, moet je zonodig van hen weer een hele vereniging lastig gaan vallen met een stukje. Kon niet de hele wedstrijd blijven kijken vanwege familieverplichtingen maar zag dat ze toch gewonnen hadden. Misschien uit boosheid omdat ik wat vroeger weg moest, maar in ieder geval gefeliciteerd.

Dames II kon het helaas niet bolwerken en verloor met 1 – 3, ondanks de comeback van Carola. Nog een week of vijf, zes, zeven…. En ze gaat verhuizen naar het landelijke Hekelingen. Pas maar op, straks begin je nog met een accent te praten.

Bart en Dorien hebben ook een nieuw huis gekocht. Zodra de buurt stopt met klagen kan de eerste paal erin. Er schijnt een notoire tegenstemmer van het plan te zijn die zijn uitzicht verliest op de Rhoonse grienden. Maar Bart kennende lost hij dat wel even op en woont hij voor kerstmis 2005 met zijn Dorientje in een heerlijk huis, groot genoeg om zes kinderen op te laten groeien.
Zijn al bezig met de gordijnen te naaien en een keuken uit te zoeken. Is belangrijk: een beetje keuken heeft al gauw anderhalf jaar levertijd.

Hoorde dat Annemiek bijna klaar was met haar doctoraal, nog maar een paar vakjes. Gaat er binnenkort een weekje tussenuit met Gonda naar Tenerife. Even bijtanken voor die twee.

Barbara is aan het lijnen. Kon goed merken dat er al een kilootje af was. Niet belangrijk hoor Bar, als je maar je goede humeur houdt.

Heren veteranen hadden hun wedstrijd al verloren voor ze begonnen waren. Barendrecht was hun tegenstander. Altijd moeilijk zeiden ze, zeker zonder Sido en Gert. Was ook de gedoodverfde kampioen.

Hoorde ook dat Heleen een doelpunt had gemaakt bij Nieuwkoop voor de zondagveterin-nen, dat was afgekeurd vanwege een te hoog Nieuwkoop niveau.

Prachtig toch dat hockey, in geen enkele andere sport kan het voorkomen dat per club de spelregels worden aangepast.

Zal wel weer net als pa en ma van Kints spruitjes moeten eten vandaag. Krijg mijn kleinkinderen anders nooit de deur uit.

Ton

Dit bericht is geplaatst op 8 november 2004 om 10:07 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie