Chantage
28 november 2004

Mooi, chantage. Doodgewoon, eenvoudig en simpelweg chantage. En dat dan alleen omdat je de Slapstick leest. Hebben de Dames van III het eindelijk voor elkaar dat er iemand kan lezen én schrijven, wordt er onmiddellijk verwacht, nou ja verwacht? Zeg maar afgedwongen dat ik kom kijken.

Kost me mijn huwelijk nog een keertje. En ik heb het al zo moeilijk. Ga je op dinsdag een nieuw sponsorbord ophangen, zitten daar onze lieftallige bejaarde dames van de dinsdag zich zeer sportief vol te eten na een nipte nederlaag van 1 – 2.

Ha die Ton? Ga je nu ook over ons een stukje schrijven? Heb niets van hun wedstrijd gezien, maar weet zeker dat ze hebben gevochten als wat oudere leeuwinnen.

Konden nauwelijks nog lopen of staan, die rollators buiten voor de deur komen dan toch maar goed van pas. Maar, het wordt me toch echt niet gemakkelijk gemaakt. Wil je iets over de wedstrijden van de zondag vertellen, moet je een stukje schrijven voor ze met het spelletje moeten beginnen.

Zit hier op zondagmorgen 10:30 uur achter/voor mijn computer en lijdt. Wil natuurlijk naar Dames I die uit moeten spelen in Maassluis tegen Evergreen. De nummer 1 van de ranglijst die vandaag hun eerste wedstrijd gaan verliezen. Onze Dames staan tenslotte niet voor niets op de derde plaats met slechts vier punten minder? Nee, dat komt wel goed.

Moet daarna weer snel naar Heren 1, al is het maar omdat onze nieuwe sponsor zich presenteert. Ook de heren moeten kunnen winnen van Pelikaan, maar ook daar zal ik voor de zekerheid toch maar bij zijn voordat het misgaat.

Heb ik daarna dus nog dat Dames III, dat moet spelen tegen Leonidas achtentachtig. Wordt een beetje te veel voor een mannetje van mijn leeftijd. Als onze Dames niet gedeeld op de eerste plaats hadden gestaan, was ik lekker naar mijn open haard en mijn borreltje gegaan.

Moet nu tot midden in de nacht hockey kijken. En dat dan nog omdat Ellery zoveel doelpunten maakt. Zeggen ze. Kan ik nu goed controleren! Maar, ik mis iets. Zit me suf te verzinnen wat ik mis, maar dat ik iets mis is zeker. Oh ja. Weet het al. Er komt een bestuurswisseling.

Guus kan niet herkozen worden als voorzitter, en ik heb nog niet gelezen dat er een voorzitter wordt gevraagd. Ben gewend dat er gebedeld, gesmeekt, geëist, soms zelfs vriendelijk wordt gevraagd of iemand zich geroepen voelt die zware doch onvriendelijke taak over te nemen. Lijkt wel of er rust in de tent is? Alsof er al iemand achter de hand wordt gehouden? Ben ik niet gewend. Toch maar even in de gaten houden. Zal voor de ALV toch bekend moeten zijn. Ben benieuwd.

Het voordeel van een stukje schrijven is dat ik niet hoef te helpen met behang van de muren trekken.

Ton

Dit bericht is geplaatst op 28 november 2004 om 09:18 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie