De Hyves,
20 november 2007

Ik krijg er de Hyves van. Wat me tegenwoordig allemaal niet overkomt? Mijn dochters vertellen me dat er zoiets als Hyves bestaat, melden me gelijk aan als lid, en nu heb ik al meer vrienden dan in mijn hele huidige en alle vorige levens bij elkaar. Vrienden van de hockey, vrienden van familieleden, vrienden van vrienden, vrienden van mensen die ik helemaal niet ken? Maar? Het is wel leuk.

Hebben er ook een vriendinnetje bij die we langs de lijn op het hockey hebben leren kennen. Mariëlle, uit Limburg. Komt helemaal naar Spijkenisse of waar ons Heren I dan ook mag spelen om haar Alexander te zien hockeyen. Leuk meisje waar je lekker mee kunt kletsen.

Met Marja Stuijts kun je ook lekker kletsen en lachen. Met haar erbij gebeurt er altijd wel iets. Bij Tempo in Bergen op Zoom kletste ze wat af met de plaatselijke boertjes. Moest ook wel, want één van hen herkende haar nog vanuit de tijd dat ze in de Play Boy stond. Volgens mij was dat haar broer, maar weten zij veel daar?

Henk Betist is eindelijk voor zich zelf begonnen. Was al die bazen helemaal zat. Heeft nu alleen Marja nog boven zich (als zijn dochters tenminste niet thuis zijn). Bevalt hem uitstekend. Heeft een gat in de markt ontdekt en is er in gedoken.
De enige gaten die ik in de markt ontdek heb zijn de in- en uitgang, en daartussenin kost het alleen maar geld.

Pa van de Vlies komt tegenwoordig ook weer wat vaker bij het hockey kijken. Heeft tegenwoordig een stokje nodig bij het wandelen. Zijn vrouw zie je ook wat vaker als vroeger, vindt het niet meer zo prettig als hij auto rijdt. Kan ik me ook wel voorstellen na zijn hersenbloeding eind vorig jaar. In het ziekenhuis kwam daar nog het één en ander bij, en die heeft voorlopig zijn portie ook wel gehad.

Ons Heren I gaat een beetje dezelfde kant uit als vorig seizoen, begin competitie spelen ze als jonge goden, maar wat verder in het seizoen sluipen er wat onzekerheden in het spel. Gelukkig is er dit jaar geen Leidse Studs (die overigens in de tweede klasse helemaal niets klaar maken), en laten de clubs onder Spijkenisse ook hun punten liggen. Nog niets aan de hand dus, en! Nog steeds wél ongeslagen!

Ook Dames I weten hun punten te pakken en tellen lekker mee. Meisjes C I gaat gewoon verder in de sub top met waar ze in de eerste klasse ook al goed waren, gewoon winnen. Met een voordelig doelsaldo van 13 – 3, en negenpunten uit drie wedstrijden gaan ze buitengewoon goed. Jammer dat ik zaterdag niet naar Victoria kan om de titanenstrijd tussen de nummers 1 en 2 te zien. Vertrouw er maar op dat het goed gaat.

Eindelijk ook René Snel ontmoet. Heb hem al weer een poosje als penvriendje, maar echt ontmoet had ik hem nog niet. Weer een vriendje erbij.

Jurgen kan het niet laten. Komt af en toe even uit Ierland over om zijn sociale contacten aan te halen en even mee te hockeyen. Heeft alleen een bitje tegen tandenknarsen, meer heeft hij niet nodig. Zusje Kristel is al bijna een jaar geblesseerd. Bij Barendrecht is ze de nummer zeventien op de lijst. Betekent dus een tribuneplaats.

Gaan ze volgend jaar voor haar bouwen,

Ton

Dit bericht is geplaatst op 20 november 2007 om 12:51 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie