Middeleeuwen
6 april 2003

Nog nooit meegemaakt. Middeleeuwse toestanden. Vechtende mensen voor de deur. Politie, bijgestaan door de ME, de dienst interne en externe zaken, de vereniging van huisvrouwen boven de vijftig jaar en de opticien van de vereniging ter bevordering van het zicht der bondsscheidsrechters, die allen tezamen het verkeer richting Karperveen 429 moesten regelen, maar halverwege de donderdag opgaven. Domweg omdat ze het niet meer aankonden en uiteindelijk moesten ook zij om 18.00 uur thuis aan tafel met de in Croma gebakken gehaktballen.

Telefooncentrale’s op nul. Internetverkeer niet meer mogelijk. Wil ik niet meer op mijn geweten hebben. Zal ik ook nooit meer doen. Ik heb geleerd. Van mij geen stukje meer in de Slapstick met daarin een verzoek om vrijwilligers teneinde de laatste twee dug-outs af te bouwen. Heb iedereen maar verteld dat het om een 1 april mop ging en het hele verhaal niet waar was.

Doe het stiekem op een doordeweekse dag in mijn eentje. Heb nog nooit ruzie met mezelf gehad. Sterker nog, als er iemand goed met zichzelf kan opschieten dan ben ik het wel. Dus, volgende week staan ook de laatste twee dug-outs ter beschikking van allen die in het gevecht sneuvelden.

Mocht zaterdag meisjes D1 fluiten. Lopen heel aardige speelstertjes in. Kleine Roosje maakte ook nog een prachtig doelpunt en dat is best erg goed, gezien dat de meisjes slechts met zijn tienen waren en Berkel zelfs twee wissels had. Met 1-4 verliezen vond ik nog heel goed. Hoorde ook nog dat er a.s. zaterdag televisieploegen op ons complex aanwezig zullen zijn. Heeft te maken met ons G-hockey. Ons G-team is wel zo verschrikkelijk goed dat televisieploegen massaal verslag willen gaan doen. Ons team wint praktisch alles en verwachten zaterdag ook de belangstelling van al onzer leden om ook op televisie over te komen als een topploeg met supporters.

Als Jos, Jacco en Freek alle drie tegelijk niet kunnen spelen kan hun team maar moeilijk winnen. Als dat nog een keer gebeurt, stel ik voor dat Lenie niet meer op het hondje van Jos past.

Heleen vindt lekker spelen belangrijker dan winnen. Kan ik niet helemaal inkomen. Als ik ergens niet tegen kan is het verliezen, tenzij het een sociale functie heeft. Ik wil ook best een spelletje verliezen, maar dan moet het wel wat opleveren.

Bij Dames1 liep er iemand behoorlijk op te vallen. Dat mevrouwtje Betist had volgens mij voor het kleuren van haar pruik zowat alle verschillende kleuren rood van de beroemde schilder Bob Ross gebruikt. De jongedames Klaasen hebben een beslissing genomen. Pa en Ma waren volgens hen oud genoeg om op eigen benen te staan. Zijn dus verbannen naar Drente. Wonen er in een stad van ca. 250 inwoners. Dichtstbijzijnde winkels vind je daar zo ongeveer op benzinetankafstand.

Dames 2 gaat winnen. Ze verdienen het en dan krijg je dat ook. De vliegende reporter van radio Spijkenisse blijkt ons eigener Ruudje Smits te zijn.

Stond ik weer niet bij de jarigen. Ga dan ook niet melden dat ik volgende week zestig word. Gaat niemand wat aan.

Ton

Dit bericht is geplaatst op 6 april 2003 om 19:33 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie