Van Ton
17 september 2005

Ga je zaterdag 17 september naar de jeugd kijken, denk je spannende wedstrijden te zien van onze oudste jeugd. Helaas. Meisjes A1 van coach Martijn Schot wint met 8 – 1, en de knulletjes van coach René de Groot doen het in A1 met 10 – 0 nog net even beter. Ga toch weer wat vaker kijken. René heeft ze goed op de rails staan. Jongelui spelen een zeer pittige pot.

Bij de meisjes van A was ik helemaal ondersteboven van Marije Ruigrok, de nummer 7 van meisjes A1. Als laatste vrouw had ze echt alles onder controle. Het lieve kind is één van de kleinste speelsters in het veld maar heeft het overzicht van een generaalse. Een aantal malen stond ze alleen tegen een overtal aan aanvallers, en, gewoon even de baas zijn. Knap. Heel erg knap. Zal Dames 1 blij mee zijn in de toekomst.

Op zondag 18 september wil je natuurlijk alle vier de wedstrijden zien die er worden ge-speeld. Dames III speelde tegen Leonidas. En ik maar zoeken naar Nienke. Gaf het bijna op, totdat ze vlak voor me stond. Was het kind zo’n 10 kg afgevallen. Sommige mensen doen er alles aan om niet meer op te vallen. De Dames verloren wel van Leonidas, maar de tegenstanders waren echt beter. Hoogtepunt was een strafpush gestopt door Nicolette, en even knap was dat tegen een sterkere tegenstander toch twee maal kon worden gescoord.

Tegelijkertijd werd er op veld 2 door de heren veteranen oud tot zeer oud gespeeld tegen Derby. Heb geprobeerd het bij te houden, maar het ging me te snel. Heb wel begrepen dat onze oudere heren de wedstrijd hebben gewonnen met 2 – 0, dank zij 4 doelpunten van Hans “Boem Boem” Both. Ze hebben nog een tijdje na mogen genieten onder het genot van wat biertjes, en het ophalen van oude herinneringen -volgens mij zijn er geen nieuwe-.

Daarna onze Veterinnen. Veel te sterk voor de Haagse Hopjes van HDM wonnen ze met 4 – 0. Een mooi doelpunt werd gemaakt door Johanna, na een bal die via de paal terug het veld in kwam. Zeer attent. Overwinning was uiteraard mede te danken aan het geweldige keepen van Cathy, die knap de nul hield en het sterke fluiten van Anouk Martin.

Dames 2 mocht tegen Victoria met nogal wat invalsters de zege smaken van 2 – 1. Geweldig gefloten door Ivo en Onno.

Rood? Marleen?

Ton

Dit bericht is geplaatst op 17 september 2005 om 19:51 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie