Verkiezingen,
4 maart 2010

Zo, de gemeenteraadverkiezingen hebben we ook weer gehad. Was te voorspellen, iedereen heeft gewonnen en tegelijk ook weer verloren. Er verandert dus helemaal niets, en zo moet het ook. Voor de meesten onder ons is bijna elke verandering geen verbetering, maar men is het er algemeen over eens dat er toch wel iets moet veranderen wil het beter worden….. Als iemand het snapt?

Ik word te oud voor die onzin, al heb ik natuurlijk wel mijn stem uitgebracht.

Waar ik het wel druk mee heb? Die dochter van me. Het is mijn oudste dochter, maar ik hou het toch maar op de dochter van mijn vrouw. Fredy heeft altijd wel een tafeltje, kastje of noem maar op ergens te moeten halen. En! Het past nooit in haar autootje, dus pa (ik dus) moet altijd mee. Als ik kilometervergoeding zou vragen kan ik makkelijk drie maanden per jaar naar de Canarische Eilanden. Niet dat ik dat wil met mijn vliegangst, maar Fredy houd me wel bezig en op de weg.

Ben ik nu al weer drie dagen bezig om een pc in te richten die ze gewonnen heeft tijdens een gratis loting op haar werk. Geweldig pa, eindelijk iets gewonnen. Mooi, een gratis pc, met een verwoeste harde schijf en een cd-rom die al veel langer geleden overleden was heb je natuurlijk wel de hoofdprijs, toch?

Gelukkig heb ik dan een vriend die verstand heeft van harde schijven, is er met eentje getrouwd, en de cd-rom had ik zelf nog liggen, dus heeft ze nu eindelijk haar pc. Haar vijfde dus. Niet na elkaar… ze had er al vier.

Kom ik afgelopen dinsdag mijn oude vriendin Marjolein weer eens tegen. Had net met de (nogal wat oudere jonge) dinsdag dames gewonnen met 1 – 0. De dinsdag veterinnen hadden weer eens een vette overwinning binnen, de tafels waren als vanouds dik gedekt (doen ze ook bij verlies trouwens), en dan wordt Marjolein spraakzaam.

Moet wel vriendelijk tegen me blijven natuurlijk aangezien ik misschien wel enige invloed kan uitoefenen op de verdoving tijdens de behandeling van de kaakchirurg in het Ruwaard, een mailvriend van me. Hebben altijd lekker kunnen kletsen, maar het verbaasde haar toch wel dat ik nog al wat van haar kinderen afwist. Niet zo moeilijk natuurlijk tegenwoordig met dat Hyves, Googelen en Twitteren.
Elselieke doet het goed bij HGC Dames I, kan ook niet anders als je studeert en celibatair leeft en woont in een kerk. Bernice is ook haar universitaire studie begonnen, doet het goed en speelt in HCR Dames I en zoon Matthijs is in de zaal met zijn team Nederlands kampioen geworden.

Moet ik binnenkort samen met Jantje (Peppie) en Cokkie nog wat tegels leggen langs veld 2. De ouders vinden het de normaalste zaak van de wereld dat hun kinderen zich buiten gebaande paden eeuwige roem vergaren op onze velden? Als ze zelf door de blubber moeten, worden ze niet echt blij. Kan niemand hier wat tegels leggen?

Gaat het trio JCT iets aan doen,

Ton

Dit bericht is geplaatst op 4 maart 2010 om 19:56 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie