Website?
14 november 2019

Heerlijk een eigen website, alleen bij de bouwers van de site gaan ze ervan uit dat iedereen die een website start er ook verstand van heeft? Nou, nee dus. Ik tenminste niet. En dan gaan ze het programma ook nog steeds verder aanpassen, word het eenvoudiger?

Maar dan heb ik een vriendje die er wel verstand van heeft, René van Zon. Heeft overal verstand van, of het nu gevelrenovatie is, of fotograferen, of een website bouwen, René doet het gewoon. En natuurlijk heb ik weer een probleem. Website is veranderd en dan moet je een aantal zaken daarin veranderen, mooi, ik ben natuurlijk niet echt dom maar sommige zaken moet je niet zelf willen veranderen zeker als je niet precies weet wat je doet, is niet slim.

René is natuurlijk al weer druk bezig om de zaak netjes te installeren, geweldige kerel die ik niet genoeg kan bedanken.

Ga toch maar een cursus website onderhouden in WordPress volgen. Wel makkelijk als je al iemand hebt die het kan maar ik wil het nu zelf ook wel eens leren. Het heeft nooit zo maar in mijn aard gelegen om steeds iets te moeten vragen waarvan ik vind dat ik het eigenlijk zelf zou moeten kunnen. Dus als mijn site over een poosje onbereikbaar is? Ik ben het zelf gaan proberen, kan René niets aan doen. Mea culpa!

T©n van Dongen

Dit bericht is geplaatst op 14 november 2019 om 15:13 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie