Tijd!
23 juni 2016

Ja, tijd. Wat is dat eigenlijk? Heb je dat? Heb je dat niet? Kom je het tekort, of heb je het over?

De afgelopen zeven maanden heb ik ze allemaal mogen beleven. In principe heb ik altijd tijd, dan verkoop je je huis en ga je verhuizen. Ja, dan kom je wel eens tijd tekort! Maar dan maak je een voorzichtige planning en dan heb je soms weer tijd over.
Dat tijd over komt vooral door mijn familie. Die heeft zo hard gewerkt dat alles ruim op tijd gereed was voor bewoning in het nieuwe huis. Broertje Ruud met de elektra, broertje Huug met zijn vrouw Willeke die het hele huis gewit en behangen hebben! Geweldig is het om familie te hebben die je niets hoeft te vragen, ze staan gewoon op de stoep?

En dan nu in ons zo goed als nieuwe huis. Een flatje vier hoog, bereikbaar met een lift, uitzicht richting Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Gouda! We hebben licht, zon als die tenminste schijnt, rust en ruimte.

Natuurlijk missen we ook een paar dingetjes, we mogen het huis niet meer schilderen, geen gras meer maaien, geen heg meer snoeien, geen onkruid tussen de bestrating weghalen? Maar ja, een mens kan niet alles hebben?
En nu heb ik dus tijd over. Een beetje maar hoor maar dat heb ik opgelost, kom een uurtje later uit bed, ga beneden de krant ophalen en zet koffie. Is misschien niet veel en toch gaat daar tijd inzitten. Als de krant gelezen is en alle puzzels gemaakt zijn geeft de klok al snel 12:00 uur aan, heb ik ook niet zoveel tijd meer over. Gisteren de televisie aangesloten op het internet en de app NOS.nl gedownload, kunnen we vandaag hockey kijken op de tv via NOS.nl, kost ook allemaal tijd.
Vervolgens hebben we het borreluur van 17:00 naar 16:00 uur teruggebracht, en gezelligheid kent geen tijd!
Ja mensen, het valt niet mee maar we slaan ons er doorheen. We moeten wel!

T©n

Dit bericht is geplaatst op 23 juni 2016 om 15:06 in de categorie 2662 JP.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie