Een stukje van de nieuwe ledenadministrateur
12 februari 1999

Als het goed is -maar dat is het bijna nooit- hebben jullie in de slapstick van 8 februari kunnen lezen dat de ledenadministratie voortaan door mij verzorgd zal worden.

Die mij, dat ben ik. Iedereen weet natuurlijk wie ik ben. Zal niet nodig zijn om te vragen, wie is ik? Dat doe je ook niet, toch? Of wel? Moet je eigenlijk eens doen. Weet u misschien wie ik is? Na vijf maanden isoleercel weet je wel beter. Vraag nóóit “wie is ik”! Binnen de vereniging zou het misschien kunnen. Als ze dit hebben gelezen krijg je waarschijnlijk als antwoord: “ik is de ledenadministrateur”. Vanaf nu hebben we dus 338 ledenadministrateurs, waarvoor ik dan het werk mag doen.

Dat werk is héél belangrijk! Het is nodig, dat alles wat zich binnen onze club wijzigt, wordt bijgehouden. Voornaamste wijzigingen zijn, in willekeurige volgorde:
1. Geboortedatum: mocht daar verandering in komen, dan kan dat gevolgen hebben voor de hoogte van de te betalen contributie, die door ca. 90 % van alle leden meer of minder trouw wordt voldaan.
2. Geslacht: kan -hoeft niet speciaal, verzoeken worden door mij in behandeling genomen tegen geringe vergoeding- gevolgen hebben voor de teamindeling.
3. Haarkleur: het is ondoenlijk mensen in het veld aan te moedigen, als je niet eens zeker weet of ze wel zijn die je denkt dat ze zijn.
4. Partner(s): aantal kan belangrijk zijn in verband met eventueel toe te passen groepskorting.
5. Adres: mocht je verhuizen, even doorgeven waarheen, waarom, waarvoor, de hoogte van huur c.q. hypotheek, het aantal kamers, hoe lang men er denkt te blijven wonen en waarom niet.
6. Opzeggingen: is belangrijk om reden dat ik daarna niet meer met je hoeft te praten.
7. Aanmeldingen: toekomstige leden die dit stukje niet kunnen lezen omdat ze de Slapstick nog niet ontvangen, wordt aangeraden hiervan goede nota te nemen!

Verder stellen mijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en ik -dus iedereen- het zeer op prijs dat alles wat interessant is wordt gemeld. Dat kan zijn een: nieuwe stick, ander dieet, overspel: in dat geval vermelden of het tot ieders tevredenheid was -hou er rekening mee dat ik het waarschijnlijk van twee kanten te horen krijg-, bacchanalen, wie heeft er met wie ruzie, etc. etc..
Uiteraard zullen sommige mededelingen geheim moeten blijven. In dat geval kan er op gerekend worden dat buiten mijn familie, vrienden, kennissen, buren en alle leden van de hockeyvereniging niemand er iets van te weten zal komen.

De ledenadministrateur
(ik dus)

Dit bericht is geplaatst op 12 februari 1999 om 14:37 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie