Weer een stukje van de ledenadministrateur
14 maart 1999

Het wordt me teveel. Weer was er fanmail. Daar gaat tijd en werk in zitten. Dat kan ik in mijn eentje allemaal niet opbrengen. Dus! Of, ik heb een secretaresse nodig, of, we zullen moeten komen tot een HockeyverenigingSpijkenisseledenadministrateurfanclub.

Ikzelf voel wel voor dat laatste. Mijn voorstel is de contributie achteraf vast te stellen, zodat de hoogte daarvan voor niemand een belemmering kan zijn.
Afgelopen zaterdag had ik het genoegen om een wereldwedstrijd te mogen bijwonen. De dames van E3 hakten hun tegenstanders in de pan. Fantastisch zoals die dames speelden. Aan talent geen gebrek, en mijn mening is echt niet gekleurd door het feit dat mijn klein-dochter meespeelde. Gelukkig kwam scheidsrechter Smahan niet opdagen zodat mij de eer te beurt viel om de dames te mogen fluiten. Uitslag volgens mij 6 – 3, maar daar namen de speelsters geen genoegen mee. 7 – 3 Was het volgens hen. Aangezien we in een democratie leven, werd het principe toegepast van meeste stemmen gelden, dus 7 – 3.

Nieuws van de F-side. De laatste tijd hebben we er nogal wat nieuwe F-jes bijgekregen.
Welkom Charlotte en Florith Jansen; Lobke Rieborn; Max van den Akker; Vivian van Krimpen; Barbera Molema; Tim Schluep en Vincent Beenhakker.

Bij de E-tjes begroeten we Jamie den Haan en Contijn Taselaar en bij de D-tjes Shirley den Haan en Marjolein Welbergen. We hopen dat jullie het goed naar je zin zult hebben. Bij het wisselen van de wacht is het mogelijk dat er een naam ontbreekt. Sorry, maar even doorgeven en je wordt vermeldt.

Voor die leden onder ons die zich gemotoriseerd voortbewegen, even een belangrijke mededeling: Renske van der Schraaf heeft haar rijbewijs gehaald. Dus! Even oppassen als je de weg opgaat. Pa van der Schraaf weet nog niet dat hij veel geld heeft betaald om zijn auto kwijt te raken.
Dames 1 overweegt haar kampioenschap te laten samenvallen met dat van Feijenoord 1. Hoeven we maar één keer naar de Coolsingel.

De bestrating op ons sportpark raakt ernstig vervuild. De gemeente denkt erover om rekken bij de ingang te plaatsen en bijbehorend bord met opschrift ”s.v.p. voeten vegen bij betreden van dit complex”. Volgens hen nemen bezoekers zoveel vuil aan hun schoenen mee naar binnen dat schoonhouden ervan niet meer haalbaar is.

Voor het komend A-B toernooi, zal het niet nodig zijn om tentharingen mee te brengen. Het is veel eenvoudiger om de scheerlijnen aan zware klinkers vast te maken en deze vooral voorzichtig in een van de in ruime mate aanwezige molshopen te laten zakken. Voorzichtig i.v.m. het niet wakker maken van deze diertjes. Ze hebben de laatste tijd al genoeg gemold.

Bij Capelle serveren ze heerlijke broodjes kroket.

Groetjes,
De ledenadministrateur.

Dit bericht is geplaatst op 14 maart 1999 om 15:57 in de categorie Administrateur.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie