“Ik” de voorzitter,
21 november 2013

Al sinds begin september word mij regelmatig gevraagd hoe het nu zit met mijn voorzitterschap van de Hockeyvereniging Spijkenisse, nou, dat zit dus niet. Daar zijn geen punten mee gescoord. Het begon eigenlijk ook helemaal niet goed!

Zo begon het stukje dat ik schreef en op donderdag 14 november 2013 naar wat mensen stuurde waarvan ik het de moeite waard vond dat ze het verhaal zouden kennen.
Uiteraard stuurde ik het ook naar het zittende bestuur. Mijn verbazing was groot toen daar al één dag later antwoord van kwam? Niet dat ze blij waren of zich in het verhaal herkenden, maar wel een antwoord.

Eigenlijk had ik vanaf het begin grote twijfels of ik het wel op mijn site zou zetten. Moest daar nog even over nadenken en had de termijn gesteld van publiceren op zaterdag 23 november 2013. Ook ík leer van even snel iets op papier zetten en onmiddellijk plaatsen, dus gaf mezelf een ruime week.

Zelfs voor mij is een week genoeg om na te denken wat wel en wat niet op mijn site te zetten. Het verhaal is bij wat intimi bekend en dat moet maar genoeg zijn. Uiteindelijk staat de vereniging centraal en haar belang moet voorop staan. In mijn besluit mijn verhaal niet te plaatsen heeft niets of niemand een rol gespeeld! Er is kritiek en zeer lovend commentaar geleverd en dat is genoeg.

Bij alles wat ik tegenwoordig schrijf vraag ik me niet meer af óf ik gelijk heb, maar, zijn eventuele gevolgen het publiceren waard, en, heb ik iets aan die gevolgen?
Vermeldingswaardige dingen schrijf ik natuurlijk nog steeds op maar houd ze dan soms voor mezelf, ben ik het toch kwijt.
Ik ben en blijf gewoon supporter van mijn cluppie en dat verandert niet al gaat het nog zo slecht. Juist dan hebben ze support nodig!
Nog steeds vind ik het jammer dat ik slechts zeer kort voorzitter was en denk nog steeds dat ik een goede voorzitter zou zijn geweest.
Nou ja, ik kan altijd nog een goede supporter zijn!

T©n van Dongen

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2013 om 22:02 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

Schrijf een reactie