Snurken,
14 augustus 2013

Alweer even geleden dat mijn laatste onzin geplaatst is. Maar ja, eigenlijk is er niets gebeurd en dan kan ik wel bijdehand gaan doen, maar dat zit niet in mijn aard. Nou ja, snurken dan, maar dat wil toch niemand horen?

Ik zou wat kunnen schrijven over ziek zijn en beter worden, maar het is al weer ruim twee maanden geleden dat ik in het ziekenhuis was, en mijn volgend bezoek daar is pas over twee weken. Eigenlijk weet ik dus niet zeker of ik nu ziek ben of beter? We zien wel. Mijn reumatoloog is ook niet achterlijk, mijn zorgverzekeraar betaald wel en iets dat geld oplevert kun je beter ziek laten. Je doet niet zomaar een patiënt weg, toch? Ze willen je best wel beter maken maar ze zijn ook niet gek?
Nee, het Ruwaard van Puttenziekenhuis is overgenomen, en dat geld moet terugverdiend worden.

Oh ja, ik ben wat vroeger van vakantie thuis gekomen want wilde graag voorzitter worden bij de hockey. Is nog gelukt ook!? Feitelijk was ik daar nogal verbaasd om. De aftredende voorzitter was niet herkiesbaar en met voldoende voorstemmers kon ik de nieuwe voorzitter worden. Dat de stemming niet unaniem zou zijn was te voorzien!
Snap het eigenlijk wel. Loop al heel wat jaren mee op de club en heb altijd wel een mening over van alles en nog wat gehad. Valt natuurlijk niet bij iedereen in goede potgrond. Je kunt wel stellen dat het er voor gezorgd heeft dat iedereen dus ook een mening over mij heeft! Maar daar snurk ik niet minder om, integendeel. Maar dat later. Dat snurken dan hè.

Dat voorzitter zijn schept natuurlijk verplichtingen, maar daar begin ik graag aan. Ben er trouwens al mee bezig. Achter de schermen natuurlijk, zoals het hoort. Even genoeg nu over hockey. Of, toch even niet? Jawel, volgende keer wel verder over de oprichting, de datum daarvan en het groeigebeuren er om heen. Zijn wat misverstanden over. Nog wel. Doe ik wel op de site van de hockey.

Waar geen misverstand over mag zijn? dat snurken. Ik snurk tegenwoordig. Zegt mijn vrouw! Zelf weet je dat niet, je slaapt de slaap der onschuldigen toch tot je schuld vast staat en je veroordeelt bent? Mijn vrouw heeft me dus veroordeelt en dat doet best pijn. Vooral in de keelholte. Zelf heeft ze nog nooit gesnurkt, nee, ze droomde hardop! Allemachtig, wat heeft die wat afgedroomd. Maar dan draaide ik me gewoon om en droomde mijn eigen melodie. Zij kan dat niet. Niet meer tenminste.

Helaas ligt ze de laatste maanden wakker van mijn liedjes en dat vind ze niet leuk. Vergeleken met mijn snurken schijnt dat zachtjes uitgedrukt. Gelukkig hebben we dan nog een kamer over met een bedbank formaat lits-jumeaux. Er mag geen misverstand bestaan aan het feit dat mijn vrouw van me houdt. Maar als ik een snurkwerknacht heb dan houd ze van me in de logeerkamer.

Mocht het iemand opvallen dat ik even wat langzamer schrijf? Zit gelijk naar het voetbal te kijken waar Nederland met 0-1 voor staat tegen Portugal. Lopen daar ook een paar aardige snurkers rond.
Stop nu maar even met schrijven anders heb ik volgende week niets meer. Had nu al moeite iets in elkaar te flansen. Moest van Adrie!

T@n van Dongen

Dit bericht is geplaatst op 14 augustus 2013 om 22:41 in de categorie van Ton.
Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed.
Je kunt naar het eind van dit bericht gaan en een reactie schrijven.
Pingen is momenteel niet toegestaan.

1 reactie op “Snurken,”

  1. Ton schreef:

    Op dit stukje zijn twee reacties gekomen. Die waren gericht aan de voorzitter. Aangezien de situatie gewijzigd is heb ik ze verwijderd!

Schrijf een reactie